Vet knappt hur när och varför

Idag gick jag upp och kände mig ganska värdelös. Jag vet knappt varför eller så men det gjorde jag i alla fall.
Men åkte till skolan och blev förvånad att 900 tranemo hämtade upp oss när det skulle vara den andra bussen, hur som helst så har jag drygat fram hela dagen och när turismen var klar så hade vi idrott kvar och jag hade företagsek. Men jag kände mig inte så jätte bra, förkyld som jag är och så himla trött!

Åkte hem med tolv bussen och sen la jag mig i sängen, försökte plugga lite men huvudet sa stopp så la mig och kolla på Anna Anka söker Assistant. Här hittar ni det!

Sen somnade jag och vaknade ungefär 30 min senare. Sen var det bara pallra sig upp och gå ut med hunden. Vi gick en lång promenad, härligt! Kände verkligen att de var bra för mig att få frisk luft!

Nu är jag tillbaka igen och jag känner att jag verkligen behöver plugga, fy! Turismen ska vara inne snart och jag har inte kommit långt, uh. Känner verkligen hur pressen ökar från mig själv eftersom jag gärna vill ha ett bra betyg i just de ämnet! Men samtidigt en dag som denna ska väl ändå inte gå åt till plugg? Nja, jag ska nog äta först och sen får jag se, vet knappt om jag orkar något idag. Är väldigt trött, hur kan detta komma sig egentligen? Det borde verkligen inte få lov att vara såhär!!

Imorgon måste jag trimma Bella, gud jag har skjutit på det för mycket nu. Får nästan dåligt samvete av detta!!
Sedan måste jag plugga, fyy! Och så ska jag åka till min kära sötnos! Annars händer det inte så himlans mycket, får försöka sova! Min första lediga helg på länge faktiskt, jag ska njuta! Tro mig ;)

Nu ska jag försöka snabba på maten lite, är väldigt väldigt hungrig!

Saknar myyys!

Ni som läser detta eller hela min blogg blir nog snart knäppa.
Jag är ganska hemlighetsfull av mig, eller hur? Det hör till, hemligheter är till för att hållas och knåda på lite mer än vanligt. Det blir så mycket roligare då ;)
Jag hoppas jag kan berätta inom snar framtid, hade verkligen varit super! :)

Nu ska jag sova, imorgon väntas en full dag i skolan dessutom ska vi simma på idrotten, yippie! (Skämt!)
Sen ska jag ha företagsekonomi, om jag orkar. Åh den lektionen är den tråkigaste av dem alla på hela veckan!! Jag kommer nog seriöst dö!

Sen på kvällen hoppas jag på något med vackra Ellinor! :) Sitter fintfint just nu, det kan jag lova! :)

Ja men uppdatering imorgon ska väl försökas hinnas med, måste även försöka få upp lite mer bilder också ;) kram

Riktigt superdålig dag

Åh, jag har varit på den dåliga sidan hela dan idag och det började med att jag försov mig och hade ungefär 15min på mig att göra iordning mej innan bussen gick, supersnabbt!

Sen nu har jag världens huvudvärk, är trött och orkar ingenting. Just nu ligger jag i sängen och här skulle jag kunna ligga hur länge som helst. Så nu ska jag nog sätta på en film och bara slappa, senare blir det pållen ;)

Myys!

En riktigt mys kväll blev det med lite musik! Underbart, gud jag bara älskar det! Myskvällar är något alla borde få!
Dessutom kan jag meddela att jag är den lyckligaste personen Hela jordklotet!

Nu måste jag stup i säng, klockan är för mycket och imorgon måste jag till skolan, pusst!

Hoppas ni haft en toppendag :)

Nationella prov

Jag har sovit förvånats värt bra. Konstigt nog faktiskt, jag borde vara super nervös, enligt mig själv men det tycker inte kroppen. Idag har vi NATIONELLA prov i Engelska! Fy pusst!
Jag ska sitta och skriva uppsats i 80 min!
Jag kommer dööö!

Så om det inte kommer någon uppdatering ikväll så vet ni varför! haha

Nu har jag ätit min första frukost sedan jag slutade i varberg tror jag, alltså när det har varit skola.
Äter aldrig frukost hemma på morgonen, jag går nog upp alldeles för sent så jag hinner aldrig fixa i ordning det, tycker det är bättre att få sova lite längre :)
Egentligen är väl det väldigt dumt, eftersom frukost är den bästa måltiden på dagen men många, eller i alla fall en del kan inte äta frukost på morgonen och det gäller samma för mig. Det lockar helt enkelt inte, brukar bara dricka ett glas oboy eller juice. Funkar bäst!!
Men jag tycker verkligen inte ni ska göra som mig, fy det är dåligt att inte äta frukost på morgonen, det borde man göra!!

Nu ska jag ta en eller två alvedon och borsta tänderna och sen gå till bussen. Orkar knappt ta ett steg till men det måste man, hoppas jag kan vara i skolan hela dagen idag. Skulle verkligen behöva det!!

Håll nu alla era tummar är ni snälla! Kram

Hemma..

Kiligt läge alltså, jag gick till skolan och hade spec idrott, turism, lunch och engelska. Men sen satte på huvudet och förkylningen stopp!
Mamma kom och hämtade mig och nu har jag suttit och spelat the sims 2 sen jag kom hem. Känner mig inte ens bättre så ska nog lägga mig och kolla en film istället, bara slappa!
Hoppas mamma har fixat hem twilligt 4:e boken också, hoppas!!

Imorgon är det Nationella i Engelska som gäller, fy tusan vad tråkigt!! Hoppas bara det går bra, skönt när de är över sen!

Vi räknade också ut att det är 7veckor kvar i dag tills skolavslutningen, alltså 49 dagar!! Helt sjukt! Gud vad jag längtar efter sommaren! :)

En mycket fördrivande spel


Och en mycket social vovve, som bara ligger o sover.


Miljöträning är bara för töntar!

Skulle miljöträna Pewep idag hade jag bestämt mig för. Eller det var la inget bestämt utan mer att jag skulle ner till vistavallen och tillbaka, ingen big deal tills jag märkte att det var CIRKUS i stan! Då blev det genast lite mer miljö träning.
Vi skrittade ner, spöt i handen om han skulle dumma sig.
Samtidigt som cirkusen skulle börja med jätte långa köer så var de 500 fotbollsspelare, okej nu överdriver jag. Men hur många planer var bokade med mycket träningar.
Pewep var cool lugn och tyckte inte tältet eller alla lastbilar skrämde honom, vi vände och begav oss mot dressyrbanan. Pewep gick jätte bra på dressyrbanan och lyssnade hur fint som helst. Gick faktiskt finast i galoppen och kunde trava av ordentligt på första gången!
Sedan gick jag och Nina ner till vistavallen igen, denna gång hade spelarna minskat men det spelades musik och pratades inne från cirkustältet. Men både Griffin och Pewep var cool lugna och stod nere och sov där nere typ.
Pewep gick närmare mot lastbilarna och då blev det lite mer försiktighet, men inget annat.
Så Pewep hjälpte mig idag att konstantera, MILJÖTRÄNING ÄR BARA FÖR TÖNTAR!

Nu ska jag göra banan med choklad inför hollywood :)

Förkylningen släpper inte!

Sitter i soffan och vet knappt bättre känns det som. Jag går mellan köket och soffan för att göra mackor och oboy, mer än så är det inte.
Ska snart ta en dusch tror jag, även om jag ska till Pewep ikväll. Kan vara skönt att göra sig lite fräsh.

Förkylningen släpper inte, den tar snart döden på mig. Vaknar säkert 3 - 4 gånger per natt av denna förkylning. Roligt är det verkligen inte!

Dessutom har jag inget roligt att skriva här heller, tråkiga jag. Skyller bara på min förkylning..

Men imorgon ska jag försöka gå till skolan, har Nationella prov på onsdag och jag har lite frågor ang det.

Kram

Nu vill jag inte vara sjuk längre...

Innan när man var liten ville jag nästan att febern skulle drabba mig, amen lite feber hade ibland inte suttit fel. Men jag hade ett grymt imunförsvar så jag blev aldrig riktigt sjuk som jag ibland önskade.
Året 2010 gjorde allt, eller inget. Det beror på hur man ser det. Men året 2010 var de då allt jag önskade att vara lite sjuk. Någon gjorde min önskeuppfyllelse men dubblade på 1000 gånger mer.
Dessutom var denna önskan för kanske 5 - 10 års sedan? Nu vill jag inte vara sjuk!

Jag har varit sjuk i för många veckor detta året och det är bara slutet av APRIL?! Undra hur året 2010 ska sluta om jag ligger i sjuksängen varje dag? Antagligen kommer det blir ett grymt tråkigt år, helt värdelöst. Som ungefär en bal på slottet, kanske?

Önskan att bli frisk finns säkert hos många, hos mig är den olidlig. Blir jag inte frisk snart kommer jag gå under. Jag vill ha ork att göra saker, att kunna rida min häst, kunna gå till plugget utan att må förjävligt och kunna vara lycklig!

Så imunförsvar, var finns du när man behöver dig som mest? Kom tillbaka, jag saknar dig!

Hur kan man bli så anträffbar men ändå inte?

Det värsta jag vet är när jag skickar ett sms till någon och den inte svarar. Ibland blir jag till och med tokig!
Även om jag vet att personen i fråga gör något eller inte har tid till att svara, men ändå känner man sig bortglömd.

Nu har jag varit och ätit pizza, blev helt proppmätt. Nu ska jag göra tee och sedan gå och lägga mig och läsa en bok faktiskt, är inne på tredje boken av Twilligt. Riktigt spännande eftersom filmen har premiär i slutet av JUNI! Den får jag banne mig inte missa!

Nu hoppas vi att både datorn och bredbandet håller, har varit lite strul med det nu ikväll. Men funkar det lovar jag att de kommer en uppdatering imorgon! Kram

Dessutom MÅSTE jag lova mer bilder, fy skäms på mig!

Tur till varberg

Sitter i husvagnen i Varberg. Japp den är på plats och nja förtältet är inte uppe. Här är det fint väder fast det blåser lite kallt.
Snart ska vi äta pizza i Tvååker och sen ska vi väl bara ta det lugnt, först måste vi se om vi hittar en startkabel eftersom pappa har glömt den hemma ^^

Hoppas ni haft en bra dag! :)

Kan inte bestämma mig!

Mammi och pappi ska ställa upp husvagnen imorgon. OCH jag kan inte bestämma mig om jag ska följa med eller inte. Det som överväger att vara hemma är om jag blir bättre att träffa en eller flera personer.
Men just nu känns det inte som jag kommer bli mycket bättre eftersom näsan rinner och ögonen rinner, huvudvärken tar och orken finns bara inte. Dessutom just nu har jag ont i halsen och kan inte prata.

Så blir jag inte bättre imorgon så åker jag nog med, vill inte ligga här hemma hela kvällen imorgon och inte göra något, sådär roligt. Då är det bättre att följa med och slippa göra något själv. Kan man få allt lite mer "serverat".
Man slipper laga mat och så. Ne nu låter jag bortskämd vilket jag verkligen inte är, eller jo lite. Men det är alla.

Men som ni kanske förstår är det mycket bättre att vara med mamma o pappa när man är sjuk.

Men jag överväger att sova nu, fick inte många timmars sömn natten som var. Vaknade flera gånger av att jag behövde snyta med, täppt näsa och kunde knappt andas eftersom jag stängde munnen. Hm smart Linnea!!

Godnatt, hoppas ni får en bra morgondag. Ska försöka uppdatera så gott jag kan! :)

Städa rummet!

Nu borde jag städa rummet efter en seg dag i soffan. Men orken eller snarare lusten kväver mig. ussh fy och blä!
Men som sagt städa rummet, typ NU!

Vill inte vara sjuk mer!

Nu har jag gjort stallet, släppt ut alla hästar och så. De blev glada att komma ut och ingen gjorde som jag ville, blää!
Men i alla fall är det skönt att de är gjort och nu blir det bara att ligga i soffan och kolla film hela dagen så jag kan bli frisk. Vet inte om jag kanske orkar rida senare, det får vi se.

Men i allafall hoppas jag att ni får en bra dag =)

Är riktigt tråkig!

Gud, jag är riktigt tråkig. Men så blir det när man har feber, kan inte prata och näsan bara rinner! uhh!
Men så är livet nu och bara att acceptera.

Jag har varit iväg på agility, Bella var ur fokus och jag var inte riktigt med. Men haha, ja bra kan man ju inte säga att de gick i alla fall, haha!
Nu blir det bara att ligga i soffan och hoppas de täppta i min lilla näsa ska försvinna, inte alls kul när de bara rinner, fy blä! Dessutom hjälper inte nässpray så jag får väl ha ont i näsan och de får vara täppt, fy!

Imorgon har jag att släppa ut hästarna på morgonen och fixa hos Pewep, sen blir det bara att slappa i soffan och bli frisk!!
Måste bli frisk till på lördag! Då dumma förkylning, ge dig!

Snuvar o har mig

Ussh, hatar verkligen att vara sjuk. Dessutom snorar jag så himlans mycket. Nässpray hjälper inte ens!! Lite panik sådär..

Nee jag får väl fortsätta och snuva här, ska dock börja läsa en bok istället, för jag vet annars inte vad jag ska göra..

Sjuk!

Just typiskt när man har så mycket att göra så säger kroppen ifrån med en jäkla förkylning!!!
Jag ligger här o snorar och har mig, ussh!
Dessutom har min förkylning satt sig på stämbanden, nästan första gången på länge. Jag kan verkligen inte prata!! Ussh det är verkligen hemskt!!

Nu måste jag försöka få mig något att äta och sen kanske sova en stund, men det blir inte många minuter, har huvudvärk och snorar, hoppas det inte är typ bihållsinflamation. Det orkar jag inte med!!

Orkar inte blogga

Har ingen blogglust.
Har haft sjukt mycket att göra och det är inte över än, dubbelbokar alltid mig själv och försöker få min häst tränad, skolan att funka och så försöker jag få lite, lite tid över till min hund och mina kompisar. Det hade funkat mycket bättre om dagarna hade lite fler timmar.

Idag har jag i alla fall skolan och sen hade vi spec idrott och då fick jag hoppa en stor häst som heter CC. Det gick jätte bra och den hoppade kanon!
Sen hem, plugga, äta och så. Sen iväg till stallet igen och träna med Pewep, som övrigt gick mycket bra på träningen! Nöjd med den lilla skrutten ;)

Nu har jag duschat och ätit och kollar nu på andra avenyn, sen ska jag sova.

Imorgon har jag prov, som förövrigt kommer gå åt skogen! Och sen ska vi kolla film på svenskan, och efter lunchen så ska vi åka till Hofsnäs och Torpa Stenhus! Mycket roligt och trevligt!
Känner dock att jag börjar bli gaanska förkyld, inte okej!

Hämden är ljuv!

Nu ska jag borsta tänderna och ta på mig strumpor och sedan fixa lite och sen kommer Fanny o hennes mamma så ska vi åka in till skolan, skönt med sovmorgon idag tkr jag! :)

Varför min rubrik blev som den blev, tänker jag inte säga, haha! Det är egentligen något personligt och jag tänker försöka uppdatera om det så gott jag kan utan att försöka säga för mkt. Det kommer bli ganska svårt men jag hoppas de löser sig!!

Ikväll är det löshoppning! :) Ska försöka hinna rida Pewep också! :) Kram

Haha, så bra de gick!

Böckerna fick knappt någon tid idag, haha. Tjii fick dem. Fick pussa på Pewep lite mera och fixa stallet, sen när jag kom hem skulle böckerna fram men nja de hittade fram till 50 %.
Har nu skrivit ner engelska orden och läst ett kapitel i Näthandel, haha gud vad jag känner mig duktig!

Men ska gå upp till sängen nu och fortsätta läsa lite näthandel. GAAO!


Trött, ont i tån och borde plugga!

Det borde vara förbjudet att ha skola efter en hel tävlingshelg.
Jag är så otroligt trött! Hela huvudt säger ifrån. Men vem säger att de inte går att vara trött och vara på't igen??
Nja, jag vet knappt om jag kan hålla med om det.

Dessutom har jag ont i min tå!! Helt otroligt, men har fått skoskav av mina tävlingsstövlar tror jag och fick en fin blåsa där i lördags som jag sedan gjorde hål på och i går gick jag mycket UTAN plåster. Så det blödde lite när jag kom hem igen, stackars tå!
Idag har jag plåster, men vilken obehaglig känsla det är, helt sjukt att ett litet plåster kan göra de så obekvämt?!

Nu borde jag plugga, men jag sitter och kollar inspelat Världscupsfinalen! Thijo tycker det är otroligt mycket bättre, böckerna kan fara åt skogen! Har ingen plugglust alls, men jag har ju faktiskt sagt åt Pewep att han ska vila idag bara för att jag skall kunna ägna all tid åt mina böcker.
Mina böcker vore vara evigt tacksamma att jag lägger ner en hel eftermiddag åt dem och inte åt min häst.. De borde tacka mej länge och även kanske lära mig något också? Hm, jag tror inte skrapt på de sista alltså..

Men imorgon har jag i alla fall sovmorgon, om det är skönt! Vi har löshoppning på kvällen, ska bli jätte roligt faktiskt! Hoppas man får lära sig något nytt och vettigt!

Ne nu ska jag hämta mina fina böcker, önska mig lycka till att de lär mig något...

Skolan, buhu!

Sitter i skolan och har information & layout, ganska tråkigt.
Sen har vi hål i två timmar och en halv timma. Lite långtråkigt eftersom jag är ensam tjej i skolan idag.
Men blir nog ut till stallet och fixa hos Pewep så jag bara kan rida och bada och putsa i eftermiddag.
Sen har vi idrott men jag ska nog inte vara med, eftersom jag har lite ont i halsen.. Blää vill inte bli sjuk nu!!

I eftermiddag ska jag fixa och dona hos snyggingen och sen blir de väl kväll så småning om och då blir det bara slappa med god mat framför tvn och ladda upp tills imorgon! Skojj med tävling :D

Vet att jag inte varit super duktig med uppdateringen här, igår hade jag fullt upp som vanligt och i onsdags så hade jag allmänt deppdag, buhu!

I helgen blir det tävling imorgon då, eventuellt myys, vi får se!
Och sen på söndag blir det hjälpa till på storhäst tävlingen och sen jogga Pewep så han kan vila på måndag =)

Nu ska vi snart läsa på lektionen, dö tråkigt varje gång. Somnar typ varje gång också, haha!

Vet knappt vart jag ska börja

Min födelsedag var toppen! Som jag troligen har sagt, men jag kör bara igenom eftersom jag knappt vet när jag bloggade sist..
Sen på söndagen var de gäster här, alla släktingar. Fick ganska mycket pengar som nu ska spenderas, på vad vet jag inte riktigt än..
Sen i måndags vart de skola och det var dryygt, men fick sluta så vi hann med kvart över tre bussen. När jag kom hem så åt jag en macka och sen somnade jag i sängen innan jag drog till stallet och tränade med Pewep!
Han gick superbra!
Sen blev det myys!
Dagen slutade väldigt sent dock, puhu!

Igår var de skolan igen, en låååång dag. Suck! Men det var spex i skolan och det var väldigt roligt! Haha, som alla såg ut ;)
Sen red jag och Pewep en barbacka tur ute i skogen och sen blev det bara slapp på kvällen. Somnade ganska tidigt.

Upp tidigt idag också, puhu!
Men skolan slutade redan vid typ före tolv, eller efter det fick vi fotouppgift så jag och Nea gick ut till stallet och tog kort på hela U-hamn. Riktigt roligt!
Sen red jag på Spec - idrotten, Pewep gick helt okej. Han har gått bättre men också gått sämre, haha.
Nu har jag duschat och gör inget speciellt. Måste egentligen plugga men Smarta Linnea ha glömt böckerna i skolan, tjoho!


Detta är min nya säng :D


Ny hårfärg i!

 


Såhär blev resultatet, men nya kläder dessutom!

 


Såhär blev det!

 


Här är den fina kompisen Nea =)

Nu ska jag försöka göra något annat, tex äta något.


Mitt i natten

Vad gör jag uppe såhär snet?
Ja det kan man verkligen fråga sig, själv vet jag knappt svaret på frågan.

Myyspojken har  i alla fall varit här och jag lovar bättre uppdatering imorgon :)

A big world with a little girl

Jag sitter i soffan nere med datorn i knät. Huuur tröött som helst, önskar det kunnat vara lite sovmorgon idag, hade inte suttit fel alltså.
Men istället börjar jag vanlig tid och slutar fem i tre, om inte läraren är snäll och släpper iväg oss tidigare, jag håller alla mina tummar!

Igår var en bra dag, började med att jag hade sovmorgon, så lång sovmorgon att jag inte hann rida, så åkte bara och fixade åt prinsen! :)
Sen blev det ut o övningsköra lite, haha. Det var roligt, se opp på vägen sen kan jag ju säga!!
Sen hem och fixa lite och sen kom det massa gäster, mina släktingar. Fick massa pengar som ska användas flitigt, jag lovar!
Sen blev det bara slappa med en film i nya sängen innan jag gick ner vid tio och åt rostemacka.

Sen blev det sängen men kunde inte somna, så somnade väl vid halv ett, så inte så många timmar sömn.

Jag är trött!

Igår dessutom så skrev jag ett annat inlägg, men det försvann, lite surt! Men jag får försöka fixa de inlägget när jag kommer hem senare idag, om jag kommer ihåg vad det var!

Dags att borsta tänderna, ta på strumporna och sen dra sig.. Puuh!

Några minuter kvar

Några minuter kvar av min födelsedag, jag njuter varje sekund!
Min dag har varit väldigt bra!

Började med tårta på sängen från mor, far, syster och hunden såklart :)
Då fick jag ett mystiskt paket, pengar från pappa och ett Elinpaket. (Vi kallar det så)
Sen åkte mamma o Elin på kör och jag satte mig lite vid datorn och sen åkte jag till stallet och red Pewep.
Efter det kom mamma och hämtade mig och körde dit jag skulle få det mystiska paketet. Hmm, det var svårt att gissa faktiskt men mest av allt hade jag önskat mig en ny säng. Vi svänger in på JYSK och japp en ny säng :D
Fick provligga och vända och vrida och hålla på, gud jag måste sett ur löjlig ut!
Men tills slut fann jag den!

Vi fixade lite mer saker och sen åkte vi och ät på Sibylla och sen hem igen för att hämta släpkärran för att kunna transportera hem sängen, otymplig som den var fick vi på den på släpkärran och hem körde vi. Knepigt läge att få in hela sängen i huset och upp för trappan eftersom jag bor en våning upp. Men jag, mamma och pappa lyckades tills slut!
Den gamla sängen fick min ärade syster.

Sedan färgade mamma håret, och det blev toppen. Utväxten är borta!

Efter jag duschat och börjat göra mig i ordning plingade det på dörren, Ellinor och Victoria stod utanför dörren!
De visade mig sen en underbar film som jag kommer kolla på många gånger om och skratta lika mycket precis varje gång! Tack snälla ni! <3

Efter det plingade Nea och Fanny på dörren och sist men inte minst, som vanligt kom Emilia.
Vi åt lagad kyckling av mästerkocken Elin! Alltid lika mumsigt!

Sedan dansade vi ett jätte roligt spel till Wii som Krista hade med sig, haha många skratt och roliga movvs ;) Sedan kom godiset och chipsen fram och vi satt och snackade en bra stund, underbart med vänner! :)

Nu har alla åkt hem, hoppas Ellinor och Victoria kom hela till varberg efter lång tur. Tack fär fina presenter och mycket fina skratt!

Älskar alla er tjejor som gjorde min kväll underbar =)

Nu ligger jag i min nya säng och somnar vilken sekund som helst, men vad gör de? Imorgon är det en ny dag med släktkalas! =)

Mystiska paket

Har nu fått tårta, te och paket på sängen, mysigt när de kommer in och sjunger "ja må hon leva" när man inte ens är vaken.
Jag har dock sovit dåligt i natt, somnade nog ordentigt innan tre säkert, så nu ligger bara få timmar bakom mig i sömn sätter jag dagen i rullning.
Mina paket bestod av två hundra kronor i ett enkelt kuvert, hm.. ?
Sen fick jag en lapp där de stod ett fint rim men attans, jag kunde inte klura ut vad det var.. Nåde er
Och sen fick jag ett paket av systra mi, hon åker till London 5 maj och då skulle vi hitta på något före det, antingen biobesök eller kläder för 250 kr.
Jag funderar lite på den ett tag till.

Nu sitter jag ganska rätt upp, känns som jag ska falla ihop vilken sekund som helst, men nej jag ska åka till stallet snart innan mamma och Elin kommer och hämtar mig och sen ska vi åka till något ställe där jag ska få mitt mystiska paket. Undra, undra?

Mer uppdatering kommer under dagen såklart :)

17år

Nu är jag 17år. Känns helt sjukt!
Bara ett år kvar tills jag får ta körkort, gå på krogen och bara leva livet! Målet är att ta körkort den 12 april.
Nu borde jag sova, så jag får mina paket imorgon på sängen :)
Mums!

Jag har redan fått ett samtal, en 15 min förtidigt men underbart roligt! :) Vet dock inte om h*n kommer ihåg det, h*n var gaaanska full. Men jag får väl bara hoppas och tacka och buga =)

Nyduschad!

Nix inte jag, men Pewep är nu avsköljd och han tyckte det var sådär okej. Annars gick han bra idag, nöjd med min lilla skrutt! :)
Före det var jag och mamma och handla, hihi lite fattigare blev hon!
Nu håller mamma på att laga mat, gud jag är sååå hungrig!

Sen blir det så ska de låta och en film efter det, har ni något förslag? :) Kram

Städning

Är grymt tråkigt! Men vet ni? Jag har bara en våning kvar, yippie! Kom just på att jag glömt städat toaletten här nere, damn!
Nu ska jag fortsätta mitt lilla städande så det blir rent och fint här hemma, sen blir det skriva handlingslista och åka in o handla när mamma o Elin kommer hem. Efter det blir de sötnosen min :)

Hasta la vista

Inte som jag tänkt mig...

Nee aldrig blir det som lilla Linnea har planerat. Jag skulle åkt till stallet tidigt för att vara klar där men upps nu är klockan elva och jag har precis ätit frukost och sitter i soffan i pyjamas. Hm, hur gick detta till?

Nu måste jag egentligen städa, men vem orkar det? Haha nee ingen. Sätter istället på Anna Anka Söker Assistent.
Det hittar ni på Tv3/play
Nehe det ville inte starta

Jag får väl städa ändårå, grymt tråkigt! Men det blir fint sen, kanske...

Känner mig förvirrad..

Att gå miste om något som inte finns, det är svårt.
Att gå miste om något som finns det är lätt.

Jag vill så mycket, får knappt tiden att gå ihop, vill hitta en tidsmaskin som sätter stopp för tiden. Jag vill så otroligt mycket att jag knappt får huvudet att tänka ibland, sitter uppe sena kvällar / nätter och bara försöker få det att gå ihop.
Tävlingar ska inplaneras, hundutställningar, husvagnen ska besökas och så ska jag få ihop att träffa kompisar därimellan. På söndag är det en tävling jag gärna hade velat åka på, men jag fyller år på lördag och ska ha kalas på söndag, nepp funkar inte att dra iväg då nej.
Få det att gå ihop och inte att de ska bli för mycket är också väldigt svårt, jag har lätt att överplanera mig och planera allt på samma dag.

Imorgon har jag ett mål, att fixa stallet och sedan städa. Dock har jag knappt träffat någon på lovet, hade varit väldigt roligt att träffa någon imorgon. Men ibland verkar det bara som jag är bra att ha, ifall att.
Vet knappt om jag orkar med sånt, jag lever mitt liv, thats life och ifall någon vill leva med mig i mitt liv så får man anpassa sig och se där efter. Jag har nått en punkt i livet som jag förstår hur underbart det är att leva, önskar dock att jag hade varit några år äldre så jag kunnat gått klart skolan. Har "bara" snart 2 år kvar, yippie! Sen ska jag söka jobb någonstans och dra iväg med hundar och hästar och fortsätta leva livet, hm låter som en bra ide? Funkar fint för mig i alla fall!

Nee jag vet inte, jag kanske bara är dum och inte förstår hur dåligt jag beter mig? Jag kanske är illa person och behandlar alla dåligt. Det kanske därför det är som det är.

Ne nu ska jag inte sitta och tycka synd om mig själv. Dumt av mig!

Jag har i alla fall börjat städa.. På tal om något helt annat. Måste, måste plugga också, fast jag fattar ingenting om jag ska vara ärlig. Därför får de ligga. Jag orkar helt enkelt inte.
Hade suttit fint med en film också, hm kanske kan plocka fram en och kolla på.

Vet inte heller hur jag ska göra imorgon, stallet tidigt, tidigt på morgonen eller senare på dagen. Åhh det lockar på morgonen helt klart! Eller, kanske inte?

Agilitystart

Nu har vi precis kommit hem från Agilityn, Bella och jag. Bella skötte sig superfint!
Vilken vecka det har varit, hunden och hästen har skött sig superduper, åh jag känner mig i toppform.
Okej, det sista kanske inte stämmer, men jaja snart så!

Mitt mål denna veckan har dessutom inte heller gått så himla bra, cykeln har varit ute en dag, hiho.
Städningen idag gick inte heller så bra, blir damsugare och undanröjt imorgon, damn jag ville ju inte ha det så.
Men har man nada tid så har man ;)

Ne nu har jag ätit opp och jag ska nu bara slappa i soffan, får väl försöka mig ta tag i något, kanske städa rummet, OM jag orkar.. haha

Hoppsan doppsan

Hejohå. Vaknade av att mamma ringde och frågade vilka vitaminer Pewep skulle ha, hm vad gör du på Gunnargården kära mor en torsdag mitt på dagen? Du ska vara på jobbet, inte sant?
Men sen kunde jag inte somna om och gick därför upp och sitter här nu med min lilla tekopp i soffan. Funderar ärligt på om jag ska försöka hitta en tidsmaskin som får tiden att gå låååångsaaaamare! Tiden bara rinner iväg och jag sitter nästan och ser när den gör det, nej ussh!
Hade hoppats på dunderfint väder idag, men nejnej, molnen sticker fram på himmlen och solen har nog hittat något annat ställe att värma upp, tack kära sol!

Nu ska jag dricka uåp teet och sen städa rummet, hiho.

Träning

Huha mig då, jag är ärligt talat helt slut. Inte konstigt så bra det gick på träningen! Pewep har aldrig hoppat så bra och jag har aldrig ridit så bra heller! Vilket team vi är alltså!
Hoppas nu bara att jag själv rider precis lika bra på tävlingarna och att Pewep sköter sig lika bra på tävlingarna så kommer detta bli super!

Nu har jag duschat och ska nu krypa ner och sova hade jag tänkt, vet att klockan bara är halv elva men som sagt. Jag är HELT slut!

Imorgon är planerna att städa rummet, MÅSTE vara fint tills på lördag och på fredag o lördag vill jag inte ta tag i det. Så imorgon ska det göras, sen blir det Pewep, tror bara han ska ut och jogga imorgon. Sen blir det agility på kvällen, roligt roligt att äntligen komma igång med det igen! :) Hoppas Bella är lika taggad som jag! :)

Nee nu ska jag borsta tänderna och sen sova, godnatt :) <3

Åhh vill ha igen!

Vill ha en ny vovve. Nej inget fel på Bella men hon blir 4 år till sommarn och hon har inte det där lilla extra som man söker hos en hund. Så därför vill jag ha en ny liten vovve som jag kan ställa ut och senare eventuellt ha några valpar efter. MEN det är svårt att hitta en som inte har någon sjukdom efter sig eller valpar över huvudtaget.
Bellas uppfödare är kanon! Men hon har inga valpar på gång än.
Dessutom har jag en pappa som har med Bella varje dag i lastbilen och han är inte så sugen på att ha två hundar eftersom Bella är väldigt "vaktig" av sig. Men övertals förmångan finns!!

Fixar det inte sig med en vovve snart så kommer jag spara ihop att köpa en hund när jag fyller 18år. Då kan jag äga den själv och bestämma över den helt själv.

Men just nu är jag grymt sugen på en ny hund!


Ajjj!

Mocka aldrig i hagen med ond arm, ajj vad ont det gör! Men två kärror fattigare är hagen i alla fall, haha.
Men vi har väl ungefär 100 kvar skulle jag gissa, men mockar man en om dagen har jag kommit på så kanske man är klar till sommarbetet? Nog om det.
Åkte och tog ut pengar efter och sen in på Ica och köpte mat och cola. Maten är slut och colan hamnade på golvet, värst vad jag kör!?!
Jag har nu gjort 3.5 / 9 saker på min lilla lista. 2 till vet jag kommer göras idag, resten vet jag inte. haha.

Jag tror våran tv har pajjat eller boxer för hela tvn är vit och det går inte göra någonting, gissar mej närmre att det är boxern faktiskt. Orkar inte ta tag i det är det värsta med.. Väntar på Elin eller mamma kommer hem istället, ja så får det bli!

Tackoajjö så länge!

När man väl har det

När man väl har sovmorgon kan man inte sova, så jäkla typiskt. Eller jag kunde i alla fall inte sova igårkväll, somnade i soffan och vaknade första gången halv nio och nu halv elva bestämmde jag mig för att gå upp.

Bella ligger fortfarande med bandage uppe i sängen, funderar på om hon behöver hjälp ner, men hon sover nog en stund till. Stackarn "/

Min att göra lista idag är lång, fast jag vill ha den kort. Får väl beta av grejjer för grejjer helt enkelt.
- Fixa tvätten
- Stallet (mocka i hagen)
- Ta ut pengar
- Handla på ICA
- Gå ut och gå med Bella (om jag hinner)
- Fira farmor
- Träning
- Plugga
- Städa i mitt rum

Får se om jag eventuellt lägger över något tills imorgon, sån är jag. Jag gör det imorgon istället ;)
Nu ska jag börja i alla fall! :)

Lager157

Idag fixade jag hos Pewep, red en sväng på banan. Han gick fint mitt emellan kan man säga? Haha
Sedan hem och duscha och äta och sen vidare mot Lager157.
Ville köpa massa men när jag kom dit kände jag bara nee, här finns inget för mig.
Men jag hittade ett par jeans och en tröja, dock har jag inte orkat fota det så bild kommer när det kommer ;)
Sen på möte inför Gotacupen. Jag ska vara med i första omgången och sen får vi se, har massa annat nu på våren.

Sen hem och kolla filmerna jag fick, tack! :)
Äta och klippa klorna på Bella, eller pappa gjorde det och tyvärr klippte han så långt in så hon börja blöda :(
Så nu går hon med ett fint bandage och tycker det är jätte obehagligt.

Nu ska jag kolla på en film innan jag släcker lampan, imorgon är det onsdag och jag ska ta sovmorgon :)


The Blind Side

Handlar om en kille som är är utstött och inte har någon att ty sig till.
Han kallas "Big Mike".
Då kommer en mamma som bor i en lite rikare familj och börjar prata med honom, börjar förstå han och när hon inser att han har det jobbigt får han bo hos dem och bli en i familjen.
Han börjar spela football eftersom hela familjen är sportintresserad, något han inte förstår först men sedan blir han riktigt bra och eftertraktad överallt.
Han vet inte riktigt vad han ska göra och blir därför väldigt tveksam, tills familjen förstår att detta är hans egna val.

Jag tyckte filmen var bra, känslosam men ändå i mitt tycke.

Betyg: 4.5/5

 


Stopp, vänta, pausa och känn efter

Jag är vaken, jag lovar. Fast snart känns det som jag skulle kunna lägga ner huvudet igen och somna omedelbart.
Vädret utanför är inte det roligaste heller, fy!

Nu har jag ätit frukost och kollat på ponnyakuten.
Dags att åka till stallet och rida Pewep, han ska få gå ut på travbanan idag funderar jag på. Eller rida en sväng markarbete på någon utebana. Hm, jag funderar vidare.

Men jag ska försöka uppdatera när jag kommer hem.

Sova nu!

Dags och krypa ner i sängen, ska försöka fixa stallet lika bra som jag gjorde idag så blir jag nog klar innan ett hoppas jag! Funderar på att vara riktigt tråkig och gå o mocka i hagen, blir nöjd med med själv om jag gör det. Men vi får se vad jag orkar, det är såå jobbigt!

Imorgon blir det annars att shoppa, jag, mamma och Elin ska till Lager157 och shoppa! Ska försöka hitta mig någon topp och ett / två par jeans och en vårjacka!
Sen ska jag på möte på kvällen, alltid full rulle!

Men som sagt nu blir det sängen, de andra planerna imorgon! :)

Grattis Sara!

Min moster fyller år idag, så därför blev de kalas för henne med goda pajer! Mums!

Annars idag så longerade jag token, han gick förväntansvärt väldigt bra :)
Sedan tvättade vi transporten, den blev mycket fint!

Just nu funkar inte min T - tangent, gud vad irreterad jag blir...


Kusinerna på mammas sida, Julia, Elin, Emmie, Jag och Daniel.


Emmie i alldeles för stor tröja, Daniels tröja som hon tyckte var såå fiin!

Nu har kvällen avslutas med lite middag och just nu kollar jag på JohanFalk. Sedan ska jag avsluta en annan film som kommer resenktion på senare, hoppas ni haft en bra dag =)


Jag känner mig ibland hjälplös

Ibland, ganska ofta känner jag mig hjälplös. Vill gärna hjälpa så många jag bara kan men självklart kan man inte det. Det får mig att få dåligt samvete och ibland vill jag bara åka till de länderna som har det dåligt eller jobbigt och hjälpa dem. Men vad händer med en person med knappt några pengar. Jag kan inte göra någon nytta där. Men hjälper vi alla till så kan vi göra nytta, tänk själv vad du kan göra, gör det och hoppas att fler gör det. Hjälp varandra att hjälpa andra!

Skit väder

Jag och en tjej i stallet Nina hade planerat uteritt idag, en riktigt lång sådan så hästarna kunde få sträcka ut och galoppera ganska mycket. Men vet ni?? Det öser ner både regn och snö. Jätte roligt!
Men jag får försöka ta en tur på Pewep i alla fall, tråkigt nog blir det nog inne..

Uppdaterar senare!

Ingen bloggarlust

Uh, jag känner tröttheten komma. Nej, jag vill inte sova ännu. Lite, snälla. Lite till?
Men jag har hela lovet att vara, men det kommer gå fort undan. Som vanligt planerar jag in allt på loven så man inte kan ta de lugnt en enda sekund. Typiskt mig om inte?

När vi kom hem med transporten idag så åkte vi till stallet och jag fixade och snällaste Pewep som vart jätte törstig!!
Sen åkte vi hem och då ville jag ut och cykla, kommer ni ihåg mitt löfte? Jajamen, ut på cykeln. Men kom snabbt på att jag inte orkar detta, dessutom med regn. Nee så roligt var det inte. Men skönt att komma ut lite när man suttit inne i en bil hela dagen, älskar att rensa tankarna.

Sen kom jag in och då blev det pizza, helt okej belöning faktiskt! Sen kollade vi på senaste Wallander och åt godis i soffan. Dock är jag inte så mycket för det där med godis, en eller två godisbitar räcker, sen är det bra. Höhö, nyttiga jag tänker ni säkert? Men jag har aldrig varit för det där med godis om jag ska vara ärlig.

Nu har jag grejjat lite i mitt rum och ska nu krypa ner under täcket och kolla på någon film eller något sånt, funkar fint för mig. Vad tycker ni?

Vad har ni fördrivet eran söndagsdag med?

En liten tripp

NU ska ni få veta vad jag har varit med om!
Idag klockan halv åtta ringde alarmet och jag segade mig upp. Gjorde mig iordning och gick ner och gjorde två mackor att ha som frukost i bilen. Sen tog jag ner Bella och släppte ut henne, tog in henne också och la henne hos Elin. Hon fick inte följa med och åka bilen idag.

Sedan satte vi oss i bilen och åkte. Klockan var då åtta. När vi hade åkt en stund bestämmde vi oss för att stanna för att äta frukost,


Nyköping stopp

Sedan fortsatte vi att åka, vi hade många mil kvar..


Hade med mig datorn, boken och solglasögon!


Saften gjorde min dag, helt klart!


Mot Stockholm, Södertälje eller Nynäshamn?


Ja, såhär kan man också se ut? ;)


Till detta stora stallet åkte vi. Detta är ena ridhuset, man kunde tydligen bo ovanpå.


Unghästar, skitiga.


Här kan man också bo, dessutom hagar precis utanför. Mysigt!


Jätte fint!

 


Här ibland finns den??


Jag är den lyckligaste personen i världen! :)


Så fiin! :)


Jag i mina glasögon faktiskt ;)


Datorn var med!


Natur, svårt att ta bra bild när pappa samtidigt kör.


Hm så gott!

Oj, detta blev visst ett väldigt långt inlägg med massa bilder. Sorry!
Men för er som inte förstått det har jag suttit 9 - 10 timmar i bilen idag och hämtat en transport! :) Jätte skönt att ha en egen, den står nu mera utanför här och ska användas flitigt! :)

 


Många timmar

Skrev ett inlägg, allt försvann. Men så fort jag kommer hem, ha gjort stallet och lite mer ska jag sätta mig ner och skriva om dagen, påskdagen har varit lång, redan..

Godnatt!!

Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i sängen. Gud jag är så trött, tror att jag är rätt sliten sen igår natt, sov inte många timmar i natten som var, så därför blir det att krypa ner i sängen.
Imorgon är dagen som jag längtat efter! Vad det är kommer med bilder och ord imorgon, vill ha en liten hemlis för er ;)

Ska försöka uppdatera så gott jag kan, kan verkligen inte svara på hur bra uppdatering det kommer bli eftersom jag inte vet riktigt hur det kommer se ut. Något jag kan avslöja är lång bilfärd.




Pewep njuter av solskenet!


Griffin njuter också av solskenet!

Jag måste bara beskriva dagen som helt underbar! Kom gärna och hälsa på oss igen solen! :)


Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar för att vinna en GPA Speed Air Evolution Tone on Tone.

Jag vill gärna ha färgen blå.
Vill du vara med och tävla? Tryck här:

Önska mig nu lycka till!

Glad Påsk!

Tog lite fina bilder på tokan Bella.


GLAD PÅSK!

Jag lägger upp de andra bilderna sen! Kram


Hittade lite fin bild

Hittade en skön bild på mig själv, haha. Kalla mig inte ego.

Bilden är tagen av min syster, och vi är vid stranden på Björkäng och kollar läget med massa snö.


Glad Påsk!

Glömde önska er GladPåsk innan!
Hoppas eran påskafton har varit bra, min har varit fantastisk, har varit i stallet i fem timmar.
Hm, jag som skulle skynda mig i stallet, så blev det icke.

Nu har jag duschat och ätit lite smått, vill bara krypa ner under täcket o sova. Så trött är jag! Men nejnej, självklart inte. Här ska de inte sovas!

Tror knappt att de är sant

Trodde knappt det var sant när jag hörde mamma och pappa gå upp, klockan var 08.15. Gud vad trött jag var!
Sen ringde klockan på 9.00. Buu klockan borde vara minst tolv. Men solen skiner ute! Underbart, genast får man redan lite mer energy ;)

Ska dra iväg till stallet, ska hinna rida Pewep innan lunchfodringen och sen ska jag mocka och fixa hos honom och Griffin då Nina är hos sin mamma och hälsar på :)

Ne men uppdatering kommer när jag kommer hem, ska försöka få lite bilder också :)

Alltid roligt!

Nu är festen slut för min del, mamma tyckte det var konstigt att jag inte stannade längre men ack så trött jag är. Ögonlocken går snart igen för min del och imorgon har jag massa att göra, bäst att vakna tidigt. Vill inte sova bort hela lovet, dessutom ska jag börja göra min del i mitt löfte. Nämligen ut och springa varje dag, ska börja korta pass men sen dra på det. Mycket kondition vill jag ha :)

Men nu ska jag sova, godnatt!

Ready!

Jag har konstigt nog hunnit med en massa, väldigt skumt. Eftersom jag åt och sen duschade, nu har jag också städat lite på rummet och gjort mig iordning. Hatar att välja kläder, man vet inte hur de andra kommer klä sig. Tänk om man klätt "upp" sig för mycket? Då blir det lite pinsamt sådär, men jaja. Klär mig i vanliga kläder som jag tkr extra mycket om.


Leggins: Ullared (Tror jag)
Linne: Lager 157
Skjorta: Hm

 

Dags att kolla om syster yster är klar så ska vi åka in mot skidshopen. Vi ska "fira" att vintern är slut och dags att leta nytt jobb. Ganska tråkigt tycker jag eftersom jobbet, då får man pengar och vi har så otroligt roligt ute i skidshopen. Även om pjäxorna luktar illa och det är blöt. Men roligt det har vi! Kommer sakna galna gänget och alla knasiga typer, men de är otroligt sköna =)

 



Hoppas ni får en trevlig kväll!

(Måste bara tillägga att alla bilder jag tar nu tar jag med min kamera, vad enkelt och lätt det är att lägga upp. Inte alls stor! Stort plus till mobilkameror alltså! )

 


Hemma igen

Hemma från stallet, Pewep fick endast gå i typ 40 min. Något som inte var tanken, men finns det inte snälla personer så gör det inte, hmm blir suur..

Nu lagar mamma mat, funderar på att gå och duscha nu innan maten blir klar. Tydligen ska de bli påskmat, janssons. Är inte jätte förtjust i det ska jag faktiskt erkänna men det får väl gå för denna gången. Sen när påsken är över så blir det ingen sån mat innan jul hoppas jag!

Ikväll ska vi festa och önska att skidbacken kommer tillbaka även nästa år! Ska bli intressant och se vilka som kommer och inte kommer. Jag kommer nog inte stanna så jätte länge eftersom jag har sagt till mig själv att gå upp tidigt imorgon så jag kommer till stallet i tid.

Men jag hoppas jag kan uppdatera ikväll! Kram

Riktigt slappardag

Gud, jag har suttit i soffan från när jag vaknade tills nu, förutom att jag trimma Bella i en halvtimma ungefär. Helt sjukt. Såhär kan det inte vara när solen lyser skönt ute, dax att åka till stallet innan solen hinner gå ner.

Dessutom vet jag vad jag ska göra ikväll, dock får jag se om jag orkar de. Haha.

Sovmorgon!

Har haft min första sovmorgon på hur länge som helst, hur underbart som helst! Ska göras om nästan hela lovet, underbart =)

Sovmorgonen behöver inte vara till klockan tolv, nejnej.  För mig vart det till klockan tio, tycker jag räcker för då rinner inte dagen iväg :)

Snart blir det åka till Pewep, ska nog rida ut en sväng hoppas jag. Sen ikväll får jag se vad jag hittar på, hade något planerat i början av veckan men icke nu längre. Vad ska ni göra? :)

Somnar snart!

Sitter med glases på, det är lite ovant men det kommer bli bra så småning om. Hoppas nu att huvudvärken försvinner! Men självklart tar det också en stund för ögonen och huvudet att vänja sig.

Pewep fick skritta ut en sväng i regnet, nja han hade nog stannat inne. Men pigg vart han! Skönt dee!

Nu har jag ätit god lasange och nu kollar jag på tv, ska sova vid tio. Är dödstrött, gäsp!


Ingen rolig dag

Nee ussh, sånna här dagar kan lika gärna slumpas bort. Fy!
Vi hade lektion på morgonen då inte ens läraren visste hur man gjorde, superfint! Då satt vi nästan hela lektionen och försökte leta upp de, super!

Sen hade vi matte och det gick väl i alla fall bra och efter den bransch och produkt kunskap då vi fortsatte med vårat testa på företag. Vi kom lite längre idag i alla fall och det var väldigt skönt! Dessutom gjorde vi vem som skulle vara vad i företaget, och jag blev VD.

Sen hade vi mer än 2 timmars hål, Grattis! Så efter det hade vi prov i typ 20 min, väldigt lyckat. Får se hur provet gick, tror både det gick bra och dåligt.

Tog en buss hem och nu ska jag åka in och hämta glasögonen som har kommit :) Och efter det pussa och skritta på min älsklings häst <3

RSS 2.0