Detta köpte jag!

En lista på vad jag har köpt, bilder kommer senare!

Fredag:
- Schabrak med brodyr
- Gummisnodd
- Stigbyglar
- Hästalmancka
- Tidningen ridsport
- Flugtäcke som jag sen lämna tillbaka

Söndag:
- Ridstövlar
- Halsduk
- Lindor

Göteborg!

Igår var jag i Göteborg och på Göteborgs Horse Show! Underbart! Men grymt vad man blev tävlingssugen!
Men handlade massa saker till Pewep, för ungefär 1200 kr typ.
Pewep kommer blir superfin! Myys ponnie! :)

Ska även lägga upp bilder på alla saker när jag provar dem på snyggingen:)

Nu har jag städat mitt rum, det behövdes! Nybäddad säng och blomman vattnad, haha det händer inte många gånger om året, men det såg liten lessen ut ;)

Strax ska jag åka till Pewep med massa nya saker, sen blir det fika i stallet för Rebecca fyller 30 år!! :)
Sen blir det hem, dusch och sen ev kalas för faster. Har faktiskt inte bestämt mig om jag ska åka dit än eller inte. Har ju en del plugg att göra också, hade varit skönt att få bort det också.
Menmen, vi får väl se.

Dags att gå o byta om!

Snöritt med älgar!

Idag har det varit skola, ingen stängd skola inte. Blää!
Otroligt drygt och när jag slutade fyra så ville jag bara hem. Hade otrolig huvudvärk och var enormt hungrig. Lär mig inte äta ordentligt tror jag.
Bussen seeg som vanligt och jag var väl hemma strax efter halv fem och då lagade jag kokkorv, åt snabbt och sedan bytte om till stallkläder. Idag skulle det vara uteritt i höga snön, myys!
Pepsi gick finemang i snön, föresten såg vi tre älgar på vägen dit och två på vägen hem.
Galoppen var såå mysig i snön och uteritt är något som kommer göras mycket mer!!

Nu har jag duschat, försökt pluggat lite. Är dock väldigt hungrig och ska nu göra toast med varm oboy.
Sen blir det sängen tidigt, är superduper mega trött!!



Älgarna vid uteritten, tyvärr suddig bild!

Det finns dagar då man önskat att man hade tur

Våran skola är inte stängd, men många andra skolor har tydligen stängts.
Varför kan inte våran skola lägga lås och bom och säga till alla elever, dra hem. Få ledigt i några dar extra, hade suttit fint tycker jag!

Kanske blir det imorgon eftersom det ska komma ännu mer snö i kväll/natt. Återstår att se ;)

Nu ska jag skriva ut massa onödigt skoljobb och sen åka o ta in hästarna och rida pollen! :)

Grattis pappa!

Idag fyller min pappa 51 år! Så grattis till honom! :)
Annars har det varit en lugn morgon, har pluggat lite, mått dåligt och nu mår jag lite bättre, har haft sån magvärk så det liknar ingenting "/

Nu ska jag byta om och så ska vi väl åka till stallet, vi egentligen rida i detta underbara väder men vet inte om jag orkar de ..
Sen blir det kalas för pappsen, det kommer mer bilder ikväll! :)

Kalas för kusin Daniel!

Nu har jag varit på kalas, kom nyss hem och har skottat lite snö också. Bäst att passa på när man kan busa med vovven samtidigt! :)

Idag, efter jag bloggade hjälpte jag mamma med att vika lite tvätt och sen duschade jag. Sen åkte vi till stan och köpte present till pappa. Jag köpte fundition, 7-ämnes block och notieslappar. Mamma hämtade även sina glasögon!
Dessutom blev det stopp på torgstallet och en enorm god tacotallrik!

Sen blev det stopp i stallet och när jag skulle hämta min polle så vägrade han komma in så fick pulsa i snön flera varv i hagen. Ibland undrar man om de väljer sina tillfällen.. Smarta är dem i alla fall!
In kom han när han själv ville och sen blev det att rida ut med Sara. Vi skrittade en sväng i skogen och mycket snö var det så de fick pulsa, ha där fick han!!
Sen kom mamma och Elin och hämtade mig och sen blev det hem och duscha och fixa sig och sen kalas för min kusin i Annelund. Han fyllde 15år och självklart fick han moppe! Men utav oss fick han pengar till en moppehjälm, kan behövas de också ;)

Nu är det snart läggdags, först blir det nog lite OS.
Imorgon är det stallet, kalas för pappa och så något som väntat mig hela veckan, plugg! Blääooppp!


Pepsi på uteritten


Jag inför kalaset!

Nu fick ni lite bilder, ska bli bättre! Jag lovar!

Så MYCKET snö!

Nu räcker det med snö tycker jag.  Det har säkert kommer 1 dm snö i natt om de räcker och de ska snöa tills imorgon, jisses!!
Det gör att min pappa har varit ute hela natten och att manegen i ridhuset är stängt. Det gör att jag inte kommer kunna träna idag. Så det får nog bli uteritt på pollen istället, om jag kommer ut. Det blir att pulsa massa i snön och det kan ju faktiskt vara nyttigt.

Men först ska jag till stan och köpa present till pappa och sen blir det stallet och sen kalas för min kusin Daniel som fyllde 15år igår! Så grattis till honom! :)

Jag måste själv säga att jag är dålig på att lägga upp bilder, ska försöka ta lite mer bilder på de jag gör eller något sånt och så ska ni få se!


Min häst är underbar!

Pettson heter min häst om någon har missat det och han är verkligen underbar!
Han ställer upp i alla lägen och gör alltid sitt bästa, det är min bästa vän!
Han gör oftast det man ber om och är en otroligt trygg och fin vän.
Jag vet att han bara är min häst, men han är min bästa vän och jag älskar honom väldigt mycket!
Han kommer alltid att finnas i mitt hjärta, vad som än händer <3


Du är den bästa älskling <3

Somnar före en trött mig!

Jag är så trött, jag vet inte vart jag ska ta vägen och så har jag jätte ont i mina fingrar.
Men imorgon får jag sovmorgon och den ska användas flitigt! Och sen ska jag rida Pewep och jobba två timmar på kvällen. Är det lika segt som idag så ska det nog gå fint!

Ne men idag har jag jobbat från 8.30 - 14.00 och så var jag o red Pewep med Emelie. Vi red travbanan, det gick hyfsat bra. Vi får väl säga att de gick bra för vi behövde i alla fall inte sitta av någon gång.
Sen blev det lite snabbt och göra färdigt för jag kom tillbaka vid fem och hade inte mockat än och så, och hade en halvtimma sen jag skulle jag börja jobba. Så jobbade jag i två timmar, och nu sitter jag i soffan.

ANJA TOG OS-BRONS! =)

Nu ska jag snart sova och sen ska jag ha sovmorgon! :)

Två fina dagar i Varberg! :)

Nu är jag hemma igen, dags för blogginlägg, eller vad säger ni? :)

Varför jag inte skrev något på bloggen om det var för att det var en överraskning för alla där nere att jag skulle komma, gissa om många blev glada!
Nu väntar jag bara på besök här av några och sen mer besök i vår, även ska jag ner på studenten till Elli! <3

Ialla fall åkte jag ner i söndags kväll, var nära på att missa tåget dessutom :o
Sen kom Elli och hämtade mig på tågstationen så åkte vi ner till henne med en gång och så kollade vi på två filmer och sen var vi så trötta att vi somnade.
Vaknade upp i måndags, ganska trött. Så åkte jag med Elli till skolan och satt med på hennes samhäll, han läraren bara pratade så det var ju ganska lugnt. Sen slutade Elli och då åkte vi till stallet och sen fick jag rida skoran lite ;) Hon var ganska svår att hitta knapparna på, och dessutom är jag inte van att rida storhäst. Men tills slut fick jag henne att gå riktigt fint! :)

Sen åkte vi hem, fixade oss och sen var de bio! Vi kollade på Avatar som jag i för sig redan har sett, men denna gång kollade vi på 3D. Mycket,mycket bra! :) (fortfarande!)
Sen åkte vi med Ellis kompis Ella till en kompis och satt där och snackade lite, sen åkte vi hem och sov. Trötta!!

Vaknade upp idag och så var de skola för Elli igen. Denna gång hade hon stalltjänst och sen hade hon hoppning. Jag fick hjälpa till att släppa ut lite hästar och sen satte jag mig och kollade på hoppningen:) Satt där ungefär från 9 - 12 med lite avbrott och hjälpa Elli.
Det var ganska kallt, men jag överlevde de oxå, konstigt nog!
Sen hade Elli företagsek och jag hängde med henne, konstigt nog så satt Elli bara på facebook och pluggade inte, dåligt!! haha
Sen åkte vi hem till Elli och jag käkade lite innan mamma och Elin kom, så åkte vi till Björkäng och kollade och sen hem, käkade på Donken på vägen hem, mums!

Nu är jag hemma, dags att hoppa in i duschen och sen blir det nog lite film eller något innan jag ska sova. Imorgon väntas jobb från 8 - 14 och sen rida Pewep! :)

Tack Elli för roliga dagar! :) Miss yoou <3

Alla hjärtans dag!

Idag är de alla hjärtans dag! Ska ni fira / har firat med någon ? :)

Jobb

Nu måste jag göra mig iordning, inför jobbet 9.30 - 15!

Tröttis!

Igår vart det fest, ganska oplanerat egentligen eftersom jag planerade det under eftermiddagen. Men jag drog iväg vid halv nio / kvart i nio och mötte upp Ellinor, Linea och Cody utanför trädgårn.
Först var det typ bara klassen (fg09) som annordnade festen där men vid typ halv elva / elva kom de flesta och det blev riktigt mycket folk och drag! Hur kul som helst!! :)

Jag kom hem vid halv två, kunde inte riktigt koppla av så jag la mej och kollade på andra avenyn innan jag somnade.

Klockan slog på halv tio när jag gick upp, självklart av alarmet eftersom jag aldrig hade vaknat annars, iväg på trimkurs! Mycket intressant faktiskt men oj vad trött jag var när jag kom hem.
La mej och kollade på One Tree Hill men somnade och sov till tio i sex då mamma frågade om jag inte skulle iväg och rida Pewep. Men jag orkade inte det så han fick vila idag, som han dessutom ska göra sön - tis oxå, ojoj!

Har sedan ätit och kollat melodifestivalen, nu ska jag plocka lite i mitt rum innan jag ska sova igen, imorgon väntas jobb från 9.30 - 15.00

Krampåeralla!

F som i FEST!

Nu ska jag iväg, är klar och laddar nu för fullt inför fest som FG09 anordnar! Kommer bli grymt skojj och hoppas träffa lite gött folk!

Ladda nu och så skriver jag mer om det imorgon, ska även på trimkurs då så lär vara helt sluut!

Nästan perfekt!

Igår skrev jag ju att man aldrig skulle handla med min syster, haha. Hon kommentera och jag visste nästan att hon skulle göra det. Ganska komiskt och roligt.
Men jag står fortfarande fast vid mitt ord! Men jag tror faktiskt jag vet vem hon har det ifrån, min pappa. Ja, så är det. Idag vart det handling med honom istället och det var lika drygt det.. Dock har han ingen koll så det är lite roligare!

Annars har det vart skola och vi slutade ungefär 1 ½ timma tidigare så jag är nöjd :D
Sen hem och plugga lite, nämnde jag att jag hade prov imorgon som jag har varit en lektion på?!?
Sen stallet, Pepsi och jag red ut i den fina solnedgången.
Typiskt när det är fint väder så måste man sitta inne hela dagen och när man väl kommer ut så är solen på väg ner..
Men Pepsi var pigg, han har inte vart ute på jätte länge!!

Nu har jag städat lite, beodran av pappa eftersom mamma kommer hem ifrån Stockholm. Kanske ska hon åka bort lite oftare? För det engagerar verkligen pappa. Hm, om mamma läser detta nu så har vi inte gjort något! (Kom ihåg de;) )

Nu blir det plugg igen och sen dags för duschen och pappas hemlagade pizza, mums! :)

Träning!

Idag har det vart skola, riktigt trööögt att gå upp idag faktiskt, blää!
Sen var det special idrott och eftersom jag skulle träna Pepsi på kvällen blev det ridskolehäst, faktiskt Bolette. Jag tänkte bara, nja inte denna hästen! Men jag ändrade lite uppfattning under ridningen, dock hade det vart bättre på en dressyrlektion än en hopplektion att ha henne tror jag.
Men jag överlevde det också, haha.
Sen kom Elin och hämtade mig, hem och äta. Var hemma ungefär en timma och sen tillbaka till stallet och göra färdigt Pepsi till träningen. Träningen gick bra och Pepsi var jätte duktig, dock gick det mycket bättre i helgen men jag tror Pepsi var lite trött. Så imorgon blir det nog bara skritta och trava lite.
Sen var jag bara tvungen att följa med till Ica och handla och herregud, handla aldrig med min syster! Ha!
Hemma, tog en dusch medans pappa lagade mat och nu har jag ätit, proppmätt och trött. Dags för sängen och sova. Kommer inte kunna gå, vakna eller leva imorgon!

Skoldag, tiden flyyger iväääg!

Skola idag, gick från 7.50 till 14.55. Gick mycket bra men nu är jag trött! Men mer sagt än gjort. Har gjort "mycket" idag och måste snart lägga ifrån mig datan och plugga mer turism, har läxförhör imorgon. Har även en redovisning men de skiter sig eftersom jag inte hittar någon information!

Idag har jag gjort:
- Skolan
- Började på filmen
- Kollade hästhoppning
- Åt kladdkaka
- Stallet
- Pluggade lite
- Gjorde klart filmen
- Åt majskolvar

Nu plugga, tv, dusch och SOVA :D

Vi ses imorgon mina kära vänner ;)

Kickoff hela helgen!

I helgen har det varit Kickoff :)
Visste egentligen inte riktigt hur mycket jag skulle orka med men det gjorde jag!
Igår hade vi mer markarbete och hoppade inte så mycket, Pettson var lite trött eftersom han inte vart igång så mycket men han var duktig!

Idag hoppade vi lite mer, kombination och lite "titt" hinder. Eftersom Pepsi hade busat i hagen på dagen när jag hämtade honom och var genom svättig! Men vi hoppade runt 90 - 1m och Henrik kändes som han tyckte han var fin! :)
Jag är mycket nöjd med helgen! :)

Nu i eftermiddag har jag bakat kladdkaka, den blev sådär. Sen blev det städ i rummet och sen hårinpackning och ansiktsmask!

Nu blir det tv-tittande innan tidig säng! :)


Dags för lite bilder!

Nu kommer mina ord i bilder istället idag. Vill varna för MYCKET snö!


Bella i djupa snön!


Bella står snyggt!


Ganska djup snö?


Ser ni Bella?


Snöhög - Bella. Vem är störst?


Ute på promenix


Jag kan gå själv på min egna promenad


Ja, ganska djup snö..


Vårat hus med all snö


Bella i snön


Bella i snön

Dags att sova

Nu ska jag sova, får se hur länge jag sover eller om jag vaknar i natt. Ska i allafall inte ställa någon klocka, lär nog vakna vid tio ändå!
Imorgon är de hoppkickoff och tacokväll som gäller, som jag har sett fram emot detta. Så ligger jag sjuk fem veckor före. Men i alla fall ska jag vara med och få lite träningsvärk!

Imorgon ska jag också försöka ladda upp lite bilder

Försöker så gott de går att bli så frisk som möjligt!

Idag mår jag lite bättre, dock fortfarande inte bra. Så det är dags att försöka bli frisk!
Gick och la mej vid tio igår och sen somnade jag ganska fort faktiskt, hade sån huvudvärk!
Sen vaknade jag några gånger i natt, men jag gick upp vid kvart över nio. Låg i soffan tills typ tolv, dags o städa lite!
Fast jag tog mig friheten att hänga upp lite rosetter, spika upp en spik och dra på Bella. Något hon inte alls tyckte om!
Sen soffan igen, en stund innan det var dags för promenix med hunden, vi gick runt scautstugan (?) och sen hem igen, tog lite kort också som jag kan lägga upp ikväll kanske? ;)
Nu är det slapp i soffan i ungefär en timma till sen är det dags för stallet och rida Pewep! Känner mig mycket bättre nu! :)
Sen ikväll är det dusch och kolla tv! :)

Hur gör jag för att bli frisk?

Vill verkligen inte vara sjuk mer, det gör ont i halsen och huvvet och jag känner mig ganska dålig.
Dags att bli frisk? Ja varför inte. Bara att veti skam hur det går till.
Finns det någon bra skäl där ute som kan förklara hur jag ska bli frisk utan att be på knäa till Gud?

Huvudvärk & Halsont!

Då var de dags igen, halsont och huvudvärk och liggande på soffan. Grattis för det är väl ungefär femte veckan jag blir såhär nu. Visst är det skojj att bli liggande på soffan och nu har jag varit sjuk i fem veckor. Jag suckar stönar och hoppas snart att jag får bli frisk!

Kan inte sova

Klockan står på 2.30 och jag kan inte sova. Har kollat klart One tree hill nu som jag somnade innan till, nu är det dags att försöka somna igen, denna gång i soffan eftersom jag vaknar och panik andas i sängen.
Vill bli frisk, vill spola tillbaka tiden så jag slapp all denna skit!

Försöka att bara vara lugn

Dags att kolla klart på andra avenyn och sedan One Tree Hill och vila upp sig. Är så trött så jag somnar snart.

Det löste sig ändå!

Jag åkte till skolan, ganska dåligt samvete för att jag inte gjort engelskan. Tack Gunilla för skjutsen idag! :)
Så hade vi Turism något jag inte varit på någon gång denna termin, skäms! Men det gick i alla fall bra och fick två uppgifter med en gång, grattis! En uppgift som ska redovisas på tisdag, om knallarna och knallestatyn. Vad jag just kom på att jag måste skicka ett mejl till läraren och ifråga sätta uppgiften!
Sedan har vi fått ett projektarbete, ska skriva om Halland och göra det till Turist information. Lär bli spännande och se vad jag kan knåpa ihop och se vad jag själv kommer tycka om det.

Sen var det dags för engelska, efter lunch. Måste tacka Fanny för du räddade mig! Och så engelska, jag måste säga. Jag har nog aldrig gillat engelska och det gör jag verkligen inte heller, förutom hemma, då kan jag prata på med mig själv. Gud jag låter ju senil.. Suck!

Sedan svenska, en mycket bra lektion faktiskt. Vi läste i tjugo minuter sen fick man välja att läsa vidare eller jobba med sin "person jag beundrar" uppgift. Vilket jag givetvis hade hemma så det blev att fortsätta läsa. Alla lämnade klassrummet och där satt jag. Så jag började prata med våran trevliga svenska lärare, Ellinor. Och så vipps var vi inne på hästämnet, och blev givetvis en hel del tjöt om det. Hur kan det vara så uppenbart att hästar är allt? :)

Sen kom syster och hämtade mig, åkte hem. Började plugga smått och sedan till stallet där Pewep fick nya fina skor, nej inte nya skor men han blev verkad i allafall. Så fixade jag, han fick vila idag.

Vart hemma, pluggade engelska och turism som en liten blå.. Vid åtta orkade jag inte plugga mer, mat och så duschen!
Nu sitter jag här och trodde Andra Avenyn skulle gå, men wopps dem har bytt sändningstid. Inte gilla!
Så nu får jag allt vänta på paradise hotell ska börja istället!

Jag är hopplös!

Skulle lägga mig tidigt igår, jag skulle! Men sen helt plötsligt kom Paradise Hotell upp och jag Måste ju bara kolla på det. Japp, så klockan blev kvart över elva innan jag hamnade i sängen, suck!

Nu har jag i alla fall varit och tagit nya prover, var nära på att svimma oxå, jätte kul. Or not! Men som tur är var jag på rätt ställe så de tog väl hand om mig så mådde jag mycket bättre sen.
Nu har jag duschat håret och gjort mig i ordning för ännu en skoldag. Idag ska vi ha turism, engelska och svenska. Sen har vi också näthandel men den lektionen ska jag inte gå på. Dock har jag inte gjort engelskan, ajjdå..
Jag har i alla fall börjat, haha!

Tvingade mig iväg

Till skolan och vipps har man varit i skolan i fyra timmar, sjukt vad tiden går fort. Snart är det lov och snart är det vår och sommar! Om jag längtar!
I alla fall, tog bussen hem och så lagade jag mig lite mat, blev spaghetti och grädde med falukorv och ärtor, mycket gott!
Sen satte jag mej vid datan och läste min nya bok, När jag hör din röst! Twilligt serien andra boken, mycket bra!
Sen kom mamma, dags att fara till stallet. Pewep gick bra i slutet och var lite stressad i början men i slutet gick han ganska avslappnat och fint.

Nu sitter jag hemma igen, sitter och kollar på familjen annorlunda och sen blir de nog en dusch och sen sängen.
Imorgon blir de till Dalum på morgonen för att ta nya prover, jätte skojj!

Jag förstår mig inte på min kropp

I helgen mådde min kropp helt okej, jag har faktiskt jobbat och hållt i. Visst jag har legat helt död på soffan efter några timmar på jobbet och igår så fikade jag ju igår och mådde ganska bra.
Men idag, ne idag så tycker min kropp inte alls att jag ska leva eller gå upp. Känns inte som man sovit några timmar alls i natt, jag har dock sovit i nio. Ont i halsen, jätte ont i kroppen. Ne jag vet inte alls vad detta kan vara, vill bara bli FRISK nu. Kanske kan kroppen oxå höra de? Ja tack!

RSS 2.0