Ännu en dag gjord

Dagen började med att jobba, 9.30 - 11.30 för då kom min syster och bytte av mig. Fanns inte så mycket att göra idag, tror inte så många ville ge sig ut i snön och åka med - 20 grader. Förstår dem!
Sen hämtade mamma och pappa mig och vi fikade i stallet hos Göran och Majvor, mums! De är alltid lika trevliga och glada! Jag trivs verkligen super duper mega bra i stallet!
Sen rida Pepsi som hade massa överenergi, jag visste inte vad jag skulle göra så det blev inte så långt pass.
Hem och dricka varm oboy, sen sova en stund och så blev de lax och ris.
Nu sitter jag och kollar på tv, ska nu gå upp och hämta hårddisken och lägga över en film som vi kan gotta oss framför. Imorgon blir det skola, pepsi och så sova!
Hoppas ni får en bra morgondag!

Min dag!

Idag har jag jobbat från 9 - 14. Skulle egentligen bara jobbat 4 timmar, men så mkt folk de vart så blev en halvtimma extra. Haha. Sen vilade jag mig i soffan, åt tacos. Pepsi fick vila idag så var bara där och fixade.
Sen hem, äta kött och kroketter. Nu sitter jag o gör ingenting. Men nu är det dags att sova, imorgon är det jobb från 9.30 - 11.30 sen fika i stallet och så rida Pepsi. Mkt o göra, ingen rast eller ro!

Kram på er!

Plocka fram sommarkläderna

Nej inte än men jag vill de snart. Är trött på de tjocka kläderna, mycket att ta på sig och den kalla tiden, minus tjugo grader, brr!
När jag flyttar hemifrån ska jag minst ha tjugofem grader inne i huset, glöm inte MINST!
Just nu står termomentern på minus elva grader och inne plus tjugofem.
Hade inte suttit fel om termometern stått på tjugofem grader ute faktiskt.

Ni säkert förstår hur mycket jag längtar tills sommarn, då händer allt roligt.
Så nu tycker jag all snö kan försvinna och så kan sommarn kommer fram, utan all slask och blää!

Att fixa och dona!

Ja, mina planer för dagen (i för sig är inte dagen slut än) men har gått i stup. Jag har inte städat och jag har inte pluggat matte för de sucks!
Men ska nu försöka vara redig och städa mitt rum i alla fall, ligger en stor klädhög på golvet. Dags att göra lite nytta.
Sen ska jag sova eftersom jag ska jobba 9.30 - 13.30 imorgon och sen göra en sväng på Pepsi. Sen på kvällen blir det väl sova eftersom jag kommer säkert vara igång minst 6 - 8 timmar imorgon, väldigt många timmar för en person som är sjuk!
Jaja men göra lite nytta var de jag, sätt på lite musik och städa så blir nog rummet gjort på femton minuter!

Mina planer för dagen och helgen

Jag har egentligen ingen blogglust, måste försöka hitta det någonstans.
Men ska i alla fall dela med mig av mina planer för dagen och helgen.

Dagens planer:
- Plugga matte, företagsek och Branch och produktkunskap
- Äta + Medicin (Sista dagen!!! )
- Städa mitt rum
- Rida Pepsi
- Duscha
- Äta
- Kolla tv
- Sova

Morgondagens planer:
- Eventuellt jobb
- Rida Pepsi
- Sova!

Söndagens planer:
- Eventuellt jobb
- Fika i stallet
- Rida Pepsi
- Sova

Ja, vi får väl se hur mycket jag komma göra, haha.

Tisdag, trött!

Idag är jag supertrött, vet inte om det beror på att jag har varit i skolan och jag har ridit nu ikväll. Men trött är jag i alla fall. Suck!
I alla fall startade jag dagen med en dusch, mycket skönt! Sen gick jag ner och fortsatte på min ganska bra story, läs gärna www.modeskonhetvardag.blogg.se Där kommer jag lägga upp lite utkast från mitt eget utkast. Hoppas ni får en bra läsning! Kommentera gärna!

Sen tog jag medicin och åt lite frukost, sen ringde pappa. Dags att åka. Pappa kom hem, jag tog mig till lastbilen och fick åka med pappa när han skulle lasta och sen släppte han av mig vid skolan.

Att vara tillbaka i skolan är ganska skönt faktiskt. Få in vardagen och inte hamna efter så mycket, dock klarade jag bara fyra timmar men kände hur tröttheten började komma när vi satt på sista lektionen. Åkte sen hem med bussen och kom hem, lagade lite mat. Blev köttbullar och makaroner :) Sen satte jag mig, började på bloggen ovan och sen kom mamma. Dags att åka till stallet, gjorde Pepsi i ordning och så red jag i ungefär en halvtimma. Pepsi gick avslappnat och fint de sista, eller i alla fall en stund mitt i. Sen gjorde vi ordning i stallet, kvällsfodrade och åkte hem. Duschen (igen.. ) men underbart skönt! Sen hade underbara syster http:/www.borgstromelin.blogg.se bakat scones till vi kom hem, så bara äta det. Och nu sitter jag med handduk på huvvet och känner hur tröttheten börjar komma. Så ska nog bege mej uppåt mot min säng nu. Känner att det är dags och vill verkligen kunna sova ut nu, har inte kunnat somna de närmaste kvällarna.

Vi hörs imorgon, ska försöka lägga in lite bilder också! Kram på er!

Något nytt

Idag om ungefär en timma ska jag åka till skolan. Tror inte jag kommer orka med hela dagar än men jag ska gå några timmar varje dag, och nu ska jag börja tjugo över tolv idag och gå till fem i fyra om jag klarar det. Jag är redan klar så ska bara vänta på pappa ska komma hem igen.
När jag sminka mig i morses var jag bara tvungen att sminka bort mina påsar som jag har under ögonen, för de har jag. Även om jag inte kan somna på kvällen och sover länge så har jag påsar, betyder nog att jag fortfarande är sjuk. I alla fall de skulle bort, men tror ni de inte syns ändå? Jojomen. Jaja, nu är det så, det är la bara så att det får vara så då. Påsar hit och dit.

Ikväll är det dags för lite mer ridning på Pepsi, insåg igår att nästa helg är det kickoff och då måste jag vara igång igen med Pepsi, kunna galoppera lite mer än vad jag gör idag. Tiden går ganska snabbt!
Så nu ska Pepsi vara igång hela veckan!

Att ha en gnällig hund

Jag har en skendräktig hund. Det är jobbigt. Hon går runt och gnäller och letar och söker. Hon har faktiskt en liten bebis som är grön och ser ut som en groda. Hennes mamma, Cleo har också en grön liten leksak. Så där har dem något gemensamt. Men Bella, som min hund heter använder aldrig sin hund förän hon blir skendräktig, den kan ligga varsom helst, under en byrå eller helt enkelt borta men ändå har hon koll på den och hittar den när det är dags.
Därför fick jag ingen skön sömn i morses när mamma och pappa skulle gå, hon skulle upp, springa runt, gnälla och så tillbaka, ligga ner i fem sekunder och iväg igen. Att man ens överlever och tycker det är roligt att bara springa runt.
Förra vintern när Bella var skendräktig så fick vi lite droppar av vetrinären. Jätte bra och de hjälpte jätte fort! För jag tror hela våran familj tycker allt det är ganska jobbigt när hon är skendräktig, inte får man sova som man vill och man får defenetvit inte göra de man vill för man vill ju hela tiden veta varför hon gnäller, någon gång kanske det är något.
Idag när jag gick upp och kollade henne, så kom hon inte upp i mammas och pappas säng, något hon alltid brukar göra, så helt plötsligt blev hon lite handikappad också.

Men nu var de dags för promenad med hunden innan pluggandet fortsätter!

Att vara den perfekta

Jag kan erkänna för alla, jag är inte perfekt. Det har jag aldrig påstått och jag gör mycket fel, många fel i min omgivning och jag får oftast alltid sota för de, kanske inte med en gång men alltid någon gång.
Jag tror inte man ska gå ut på stan och tro att man är perfekt. Men många som lyfter kanske lite mer näsan i vädret mår nog inte lika bra i själen. Därför är det bättre att må bättre i själen och inte lyfta sin näsa i vädret.
Dessutom, hur är man perfekt? Det finns alltid lite fel på alla människor så därför finns det nog ingen som är perfekt, så jag tror inte man kan vara perfekt. Dock kan man tycka om sig själv och tycka att man jämt gör rätt, såna personer stör jag mig på, att alltid tro att man gör rätt, säger rätt eller väljer rätt kläder.
Jag kan säga själv, jag vet att jag inte jämt gör rätt, inte säger rätt eller väljer rätt kläder. De med kläder kan vara rätt intressant, men det kan vi gå igenom en annan gång. Men att tro att man gör jämt rätt, det är störande. Självklart är det bra att självförtroendet är på topp, det dör man inte av. Men att någon gång backa tillbaka och bara vara en "skugga" i omgivningen skadar någongång aldrig. Men sen att kunna stå på egna ben och inte vara skuggan hela tiden måste man också kunna. Men kanske inte jämt...
Samhället förändras hela tiden och man blir hela tiden förvånad när man kanske läser i tidningen att något har hänt, varje gång blir man förvånad. Kanske skulle man inte bli det för att det är en vardag idag? Men ska samhället vara såhär?
Ne mina tankar och hur livet förändras gör mig rädd.

Nu måste jag sätta igång med pluggandet, jisses vad långt efter jag snart kommer ligga annars.

Att göra förändringar

När jag blir frisk ska jag göra förändringar i mitt liv. Som ni såg hade jag mål för 2010. De målen ska nu sättas i arbete och min tid framför datorn ska bli väldigt liten, endast för att kolla de sidor jag kollar och sen inget mer.
Min häst ska få mycket tid, min hund likaså. Sen har jag en pojkvän som gärna vill ha lite tid med mig med, kan försöka lösa detta.. (tss!)

Jag tänkte att jag skulle en gång i månaden (om jag kommer ihåg) gå igenom mina mål och se vad jag har lyckats med denna månaden. Ja vi börjar nu i alla fall.

- Få ett bättre och friskare liv - Hm nej det har jag inte lyckats med. Eftersom jag drog på körtelfeber typ innan nyår.
- Inte sitta mer än 1 ½ timma framför datorn per dag - Nej inte lyckats med. Måste fördriva tiden med något när man är sjuker..
- Ut och röra på mej mer, förutom stallet - Nja, inte heller lyckats med. Jag är ju faktiskt sjuk..
- Scandinavium - Räknas inte, är i februari.
- Falsterbo - Räknas inte heller, är i juli
- Varbergshoppet - Räknas inte, är i juli
- Spendera mycket tid nere i varberg - Har inte heller gått, är ju sjuk. Men så fort jag blir frisk, då Ellinor. Då kommer jag!
- Många utställningar - Har lyckats med en, än så länge
- Många hopptävlingar - Nej, Pepsi lr jag är inte i form.
- Starta någon dressyrtävling - Nej.
- Sätta upp mål för Pettson - Nja, har väl börjat fundera på dem i allafall..
- Säger jag något måste jag få det gjort - Hm, ja nästan alla fall.
- Ta hand om mej själv - Började, men nu vet i fasen!
- Städa mitt rum en gång i veckan - Nja, är som sagt sjuk..
- Hjälpa till mer hemma - Började också, sen blev jag så fasans trött = sjuk
- Lära mej leva ett mer ansvarfullt liv - Nja..
- Övningsköra en gång i veckan - Har faktiskt tänkt på det, men det har bara inte blivit så. haha.

Jag tycker, sätt upp mål för att kunna uppnå något. Och mitt liv börjar nästa vecka, eller veckan efter det. Mycket beroende på hur jag mår. Men ni ska få mer uppdateringar nu på bloggen!

På bättringsvägen!

Mina dar, ja jag kan knappt säga vad jag gör på dagarna för jag gör oftast desamma just nu.
Vaknar, kollar tv, äter medicin, äter mat, sitter vid datan, åker till Pepsi, rider, åker hem, duschar, äter, soffan och tvn.
Roliga dagar, eller hur? ;)

Men för er som undrar hur jag mår egentligen så kan jag säga:
Medicinen har hjälpt, har fortfarande lite ont i halsen men inte alls så mycket. Men det är fortfarande svullet och det blir sämre med talet på kvällen. (Kan knappt prata) Men på morgonen mår jag ganska bra förutom att jag fortfarande är väldigt trött. Efter jag har ridit så är jag super trött och sover oftast typ två timmar.

Så jag kan säga att körtelfeber är inget som uppskattas. Så försök inte skaffa det!

Lite plugg !Även om man ligger hemma i körtel feber så måste man plugga, ja det är faktiskt sant. Konstigt nog..
Jag är faktiskt ganska förvånad av mig själv att jag gjorde färdigt min inlämning i tisdags! Men igår pluggade jag ingenting, inte bra!

Har detta att göra: (Detta har jag gjort)
- Hitta en person att beundra, hitta fakta och sen skriva ett manus utkast
- Läsa ut en engelska bok.
- Läsa kapitel 1 & 2 i Datorkunskap
- Läsa 146 - 157 i Information och Layout
- Jobba med vinklar på sid 174 - 180.

Idag är planerna:
- Plugga nu
- Äta medicin
- Plugga lite mer
- Äta mat
- Rida Pepsi ikväll
- Lagmöte om jag orkar.
- Duscha
- Kolla tv
- Sova

Hoppas ni alla får en bra dag!

Lite bilder från allt möjligt!

Nu ska jag bild bomba er, om jag lovar!
Har massa bilder från mobilen som nu ligger i datorn, och ja de kommer upp här på bloggen! I alla fall vissa av dem:)Våran julgran året 2009 - 2010BellaMin vägg med bilder :)Mitt tomteland :)Jag efter MydogBlodprov i armen "/Fast jag tog i båda armarna..Boken jag håller på att läsa, snart klar!Mitt horoskop för denna veckanHööks katalogen!Detta har jag "/Bella har hittat en ny sovstil ;)Bella i den nya stilen!Ännu en snygg stilLinea rider Pepsi. Tack för hjälpen i helgen! :)

KörtelfeberVill börja med att tacka för alla krya på hälsningar, ja jag ska banne mig bli frisk!
Dock har jag en dålig nyhet, det vart inte halsfluss utan istället har jag fått något så roligt som körtelfeber.
Så nu blir det vara hemma från skolan i nästan en vecka, åh vad skojj. Nej faktiskt inte. Själv är jag ingen som gillar skolan, nej verkligen inte. Men att vara sjuk så länge betyder att jag kommer missa massa och ligga efter i hur mycket som helst och det orkar jag verkligen med. Jag får väl bara be och böna att alla lärare är snälla!

Twilligt!Jag vet inte vart jag ska börja. Men jag hade bestämt mig för att jag inte skulle läsa Twilligt serien. Men jag har sett filmerna och då blir jag sån att man inte kan läsa en bok efter man sett filmen. Jag vet, väldigt dumt. Men sån är jag.
MEN nu är jag fast, attans! Lånade första twilligt boken i skolan för att ha på svenskan, om jag kunde drömma. Och nu är jag på kapitel 3 och jag kommer nog inte kunna sluta läsa, ja den är bra!

Tycker såhär långt att boken följer filmen ganska bra, självklart kan man inte få med allt i filmen som står i boken, då hade filmen blivit för lång. Men den tar med de vissa bitarna som är viktiga och läser man boken kommer man ju förstå hur den spelas ännu mer.

Jag ger er ett tips, läs boken, se filmen!


Hööks katalogen!

Nu har nya hööks katalogen kommit! Självklart är jag den första som spanar in den. Här får ni vad jag tycker skulle passa och jag behöver ha själv! :)Melissa Huvtröja 279krDenim ridbyxa 479kr


Swegmark energy sportbh 299krCRW ridskjorta 249krThermomaster eksemtäcke 799krShowmaster elastic/flecce 169krIntec ledad stigbygel 759krGold Medal Luxury luva (ska vara svart) 129kr


Gold Medal Luxury Svart 249krSadelvagn 389kr


MYDOG

Årets första hundutställning var självklart på Mydog i Göteborg.
På torsdagen var jag där för att kolla läget, kolla lite på mässan och hejja fram Bozze i juniorhanarna.
På fredagen, igår ställde jag ut Bella, min egna hund. Vi fick först en 1:a och sen kom vi 3:a. Är väldigt stolt över Bella, för hon gick och stod jätte fint!

Här kommer lite bilder från Mydog.

Alla bilder är copyright!

Tagna av Josefine Lundh! Tack!

NY DESIGN!

Jag sa ju att jag skulle lära mig att göra ny header och fixa. Måste berömma mig själv och säga att jag har lyckats ganska bra eller?
Fast lite hjälp fick jag såklart utav min syster, www.borgstromelin.blogg.se

Nu kollar jag på paradiset och sen ska jag sova, för imorgon är det jobb!

Att svara på kommentarer ?

Jag får väl kanske inte jätte många kommentarer, inte varje dag. Ungefär två varje dag kanske.
Men jag svarar inte på alla kommentarer varje dag, har liksom ingenting att svara tillbaka ibland. Minnet är liksom empty.
Självklart tycker jag det är spännande och roligt att andra kommer in och läser min blogg, lägger en kommentar för att hjälpa mig att få en bättre blogg.

Men jag skulle vilja lyfta fram andra bloggar som kommer med så mycket bättre ideer och självklart är det mycket skojj att läsa så bra kommentarer man får ifrån vissa.

Varför jag la in detta inlägget var väl för att ge er svar varför jag inte svarar på kommentarer varje dag, jag svarar på kommentarer när jag har något att skriva, att vända sig till en bloggare där ute och självklart måste man svara på kommentarerna ibland, och det gör jag. Verkligen! Men ibland får man vänta, man kan helt enkelt kanske inte har tid eller lust.

Nu menar jag verkligen inte att jag tycker att ni ska sluta kommentera, för dt är super roligt och spännande med kommentarer.

Men svarar ni på alla kommentarer varje dag?

Ett välförtjänt bad!Jag ställde mig i duschen och bara nee detta vill jag inte. Det var ju ett bad jag skulle ta.
Går ut ur duschen och fixar mig för badet istället, mycket varmare och skönare, dessutom kan man ligga i hur länge som helst! För mig räckte det med 20 min, men det var mycket skönt!

Dock inget sånt på bilden, men varför inte när man sen flyttar hemifrån?
Jag har funderat mycket på hur jag vill ha det sen, när jag flyttar hemifrån. Självklart först till någon lägenhet eller något sånt. Men sen vill jag bygga nytt hus någonstans på landet och inreda det alldeles själv!
Fast det hade varit mycket bättre om man kunde säg, låt det kosta vad det kostar vill!
Men jag kanske ska drömma vidare på den planen..

I alla fall, nu ska jag kolla på one tree hill och så imorgon ska jag foto min dag, om jag kommer ihåg det.

Mål 2010

MÅL 2010

·         Få ett bättre, friskare liv
För att få det måste jag ta hand mer om mig själv, äta rätt och motionera mer.

·        Inte sitta vid datan mer än 1 ½ timma per dag
Vill faktiskt inte det. För att kunna göra mer annat.

·         Ut och röra på mej mer, förutom stallet
Bra träning för övriga kroppsdelar och mentalt.

·         Scandinavium
En tradition! Jag och Ellinor ska dit och ägggga stället!

·         Falsterbo
Jag har fått lov att få skjuts av Elli? Något jag aldrig har besökt är Falsterbo, ett mål har faktiskt varit i mitt liv. Så nu ska jag faktiskt försöka uppfylla det målet!

·         Varbergshoppet + att kolla på häst varbergshoppet
Ett grymt skojj tillfälle att tävla! Varbergshoppet är något jag måste göra om! Att kolla på storhäst är för att hejja på såna jag känner och för att träffa mer kompisar!

·         Spendera mycket tid nere i varberg
För att inte mina underbara kompisar och tillbringa mycket tid med dem så att dem inte glömmer av mig!

·         Många utställningar
För att det är så grymt skojj!

·         Många hopptävlingar
För att det är så grymt skojj!

·         Starta någon mer dressyrtävling
För att få upp mina procent, jämföra med vad som var förra gången. Man vill se förändringar

·         Sätta upp mål för Pettson
Om man sätter upp mål, kan man följa något. Försöka kämpa sig mot något man vill. Självklart är det inte säkert att man lyckas, men jag ser det som en lite mer kraft att genomföra det då. Jag hade inga mål för Pettson förra året, ser ni. Det gick det som de gick..

·         Säger jag något måste jag få det gjort
Eftersom jag är så lat, och vill bli bättre på att göra saker i rätt tid. Så ska detta bli mitt mål!

·         Ta hand om mig själv.
För då mår man bättre och man blir friskare!

·         Säger jag att jag ska göra något, ska jag göra det
Ungefär som punkten ” Säger jag något måste jag få det gjort”.

·         Städa mitt rum en gång i veckan
För annars kommer jag deppa för att det är stökigt. Bättre att städa en gång i veckan så blir det inte så stökigt. Och om det inte är så stökigt kommer det inte bli så stökigt.

·         Hjälpa till mer hemma

Då får man en gladare och possetivare mamma!

·         Lära mig leva ett mer ansvarfullt liv
För att kunna klara min vardag sen när jag en gång i tiden kommer flytta hemifrån. Bra att börja i tid!

·         Övningsköra minst en gång i veckan
För då kan jag få mer rutin på det, och det kommer inte gå typ tre månader i mellan jag övningskör.


En sak vi äger

Ska egentligen åka till stallet, försöka mig på vad jag ska klura ut för något med pepsi idag. Men ska bara skriva här först.

Igår satte jag mig och skrev mina mål, de kommer ni få se i nästa inlägg, ha!

Men eftersom alla tror att dem vet eller vad man ska säga så måste jag bara skriva här en sak. Ni vet inte!

Men i allafall, veckans planer!
Måndag: Pettson
Tisdag: Pettson
Onsdag: Jobb 9.30 - 15.00 efter det blir det hem till mormor
Torsdag: Åka och kolla på MyDog troligtvis
Fredag: MyDog
Lördag: Pettson
Söndag: Jobb 9.30 - 15.00

Annars tror jag inte jag har några mer planer, men det märker vi längs veckan som kommer! 
Nu vill nog hästarna ha mat, gissar jag...

CRAZY

Idag har min dag vart hm, typ galen?
Min häst var totalt tokig! Han var så pigg att jag hade kunnat vinna femton maraton plus fem till. haha

Det var inte det jag skulle skriva om, jag ska skriva om mina mål här. Om vad jag har för mål 2010.
Vilket jag inte har knåpat ut än, men snart så kommer jag nog på några. haha

Imorgon ska jag till stallet, ta en promenad med vovven och så ska jag träna sitsup!
Datan kan, fara åt skogen ett tag nu. Vill verkligen starta 2010 med ett nytt liv!

Förnya mig!

Tänkte först säga att jag med och tävlar i veckans blogg hos : http://westerngirl.devote.se/

Sen ska jag förnya mig, ska försöka lära mig av min syster hur man gör en design och hur man sen ändrar den.
För då kan jag göra ny design hur ofta som helst, åh vad skojj dt kan bli! 

Nu ska jag försöka uppdatera Pettsons blogg med vad som hänt under 2009 för hans del. Ha det kan bli intressant och se om lilla matte kommer ihåg det. haha
läs gärna hans blogg: http://www.pewep.blogspot.com/

Och nu funkar inte min blogg som jag vill! Blääop


2009!

Här ska jag resumera min 2009 år! Kommer nog bli ganska intressant måste jag säga!

Januari:
1:a - Vi hade hoppning med Sara i ridhuset, Emelie och Jennifer!
5:e - Hundutställning Mydog
6:e - Hundutställning Mydog
13:e - Pettson vaccinerades!
21:a - Pettson löshoppade
24:e - Kickoff
25:e - Kickoff

Januari's outfit

Februari:
1:a - Pettson blev C-ponny!
19:e - Jag och min mamma besökte scandinavium. Det var mycket skojj och det blev allt lite saker inköpta!
21:a - Pappa fyllde 50 år!

Februari outfit!


Mars:
8:e - Tävling i Skultorp. Ld+5 och Lc. Gick jätte bra för att vara första tävlingen! :)
9:e - Pettson & Jag hade 2år tsm!
15:e - Tävling UBRK. Jag debuterade LB med Pettson och dt gick jätte bra!
22:a - Utställning Malmö med Bella. Det var en stor upplevelse jag aldrig kommer glömma!

Bella


April:
10:e - Jag fyllde 16år!
11:e - Det var påsk!
26:e - Jag och Pepsi debutera på regional LB, LB i falköping

Glad Påsk bilden


Maj:
6:e - Min syster tog körkort!
9:e - Utställning Larv. Vi blåste typ bort!
10:e - MH-test Bella. Det var grymt skoj!
13:e - Jag hade namnsdag!
16:e - Tävling Herrljunga LC och LB
23:e - Jag åkte på egen tripp till Gäsene på min moppe för tävling Gotacupen!
24:e - Pettson 8år!
29:e - Elin tog studenten!
31:a - Tävling Brämhult LC och LB

Pettson & Sara

Juni:
2 - 3:e - Vandring med klassen! Grymt skojj och jobbigt!
7:e - Tävling UBRK LC och LB
12:e - SOMMARLOV
22:a - Ullared
28:e - Hundutställning i Borås. Bella var 3a!
29:e - Fick intagsbrevet till att jag var intagen till varberg!

Bella


Juli:
5:e - Tävling på UBRK Lc och Lb
10:e - Jag och mamma var och kollade på hundutställningen i Tvååker
11:e - STCC
23 - 26:e - Varbergshoppet. Något jag ALDRIG kommer att glömma!
29:e - Bloggen var 1 år gammal och Bella fyllde hela 3 år!


Pettson och jag från varbergshoppet


Augusti:
4:e - Mamma fyllde 43 år
8-9:e - Jag och mamma tog en tripp till hundutställningen i Ronneby. Bella fick sitt första CK
24:e - Flyttade till varberg

Dyr dricka ifrån Ronneby!


September:
4:e - Vurpade med moppen och åkte ambulans. Förtältet blåste sönder och mamma trillade
5:e - Hundutställning i Varberg
20:e - Jag och Pepsi debuterade i dressyr
23 - 30:e - Vi i familjen tillbringade en vecka i turkiet! Härligt!

Turkiet!


Oktober:
11:e - Tävling i Varberg. LC och LB
12:e - Pettson blev halt, vila i 2 veckor
26:e - Pettson blev frisk!
31:a - Utställning Växjö med Bella

Pettson med dimman


November:
8:e - Hundutställning Svenljunga. Bella blev BIG - 4
13:e - Sista dagen i varberg
14:e - Flytt från varberg gick hemåt
16:e - Elin fyllde 19 år.
17:e - Pettson fick flytta hem igen!
19:e - Åkte ner till varberg igen och gick på premiären av New Moon! Grym!
23:e - Började på Tingsholm
26:e - Tog sprutan
29:e - Jul på liseberg!

Bella blev BIR (BIG - 4 )


December:
9:e - Hade namnsdag!
11 - 13:e - Ellinor var här och hälsade på, väldigt uppskattat!
18:e - JULLOV
20:e - Färgade håret
24:e - Julafton!
25:e - Julfika hos mammas kusin och sen på kvällen hos moster med jul med mormor!
26:e - Köpte ny mobil och ny jacka! Träffade Gustaf!
29:e - Blev sjuk, visade sig vara halsfluss
31:e - NYÅR, som jag fick fira med mamma och pappa och deras kompisar.

Ny hårfärg!

2009 har för mig varit ett grymt spännande år. Det har hänt så sjukt mycket olika saker och man har testat på massa olika saker, vissa har man märkt att det är skoj och vissa har man märkt vad mindre skojj.

Men jag tror att 2010 kommer bli en lika spännande år. Jag ska snart komma med mål för 2010, vad ska jag göra för att lyckas och hur ska jag göra för att inte misslyckas. De ni, det får ni i nästa inlägg!

Tack alla för 2009, som har gjort det året till året 2009!


GOTT NYTT ÅR!

Och nu är det dags att blicka fram över 2010!
Jag ska själv sätta upp mål som jag ska försöka uppnå, men dem kommer i ett senare inlägg, när jag lyckas knåpa ut dem, haha!

Själv har jag legat sjuk sen i tisdags, har nu halsfluss och lär väl ligga någon dag till. Yippie och vara sjuk över nyår, men jaja. Det kommer ett nytt år snart igen!

Själv angav jag inga nyårslöften, för såna kommer jag aldrig hålla.
Men en sak är säker, jag ska försöka göra 2010 till mitt år! Det är ett år jag ska försöka kunna komma ihåg, men ni vet. "kommer ni ihåg året 2010"?

Har ni gett några nyårslöften? :)

RSS 2.0