Frågestund!

Bara för att jag inte har något att skriva om och jag vet inte när jag kommer uppdatera nästa gång.

Så därför kör vi nu en frågestund! Fråga precis vad ni vill, jag kommer svara på allt!

Förkyld och vill att veckan ska gå fort!

Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera i veckan, ska försöka hinna med och göra massa saker och försöka få veckan att gå fort så min goding kan komma hem!
Dessutom känner jag i min lilla näsa att förkylning på G. Inte alls okej! Vill bara gå klart i skolan nu i 2 veckor och sen blir det bara SOMMARLOV för hela jävla slanten. Fy faan så mycket som jag kommer njuta av detta sommarlov, har jag nog aldrig gjort!

Dessutom undrar jag hur min goding har det, undra om de har kommit fram och om de festar just nu typ? Attans att de ska kosta så mycket pengar att smsa från utlandet annars hade jag varit den som smsat och frågat. Men jag får nog hålla mig, tyvärr! Fy skrutt! Självklart dessutom blir man ju rädd att de ska hända någonting. Men det får vi verkligen inte hoppas att de gör.

Nu ska jag sova, eller jag ska plugga lite på turismen i sängen och sen ska jag sova. Morgondagen, gå fort!

Förälskad i en omöjlighet...

Jag vet inte vart jag ska börja, eller om jag ens ska skriva detta. Ska jag dela med mina tankar till er som jag egentligen vill hålla för mig själv eller egentligen inte. Egentligen vill jag bara skrika ut mina känslor till dig och känna mig lycklig för en gångs skull. Du skulle få mig att må så himla bra, få mig att känna mig underbar varje dag och varje gång jag ser dig så bubblar jag av lycka. Det är dig jag vill ha!








Vet inte om jag ska vara lycklig eller osäker eller vad ska jag tycka?

.............................................................................

Tävling Gäsene

 

Min häst är totalt bäst!

Tävling i Gäsene idag och i första klassen LC var de bedömning A. Alltså alla nollor fick rosett. Där fick vi en rosett! Pewep kändes mycket fin men jag tänkte själv att nu ska jag vara på honom lite mer så att han förstår allvaret och det gjorde jag och han hoppa som en klippa!

LBn var det stilbedömning, grunden bedömdes hur man red osv. Sen omhoppning var snabbast tid. Pewep kändes på fint på bettet och var mycket fin på framhoppningen, vi började bra och jag tyckte han hoppade galant. I omhoppningen hade vi lite sämre tid, slutade 5.a av 3 placerade men är otroligt nöjd! :)
I stilhoppningen sen fick jag 52p och vi tänkte inte mer på det utan började lasta in Pewep, ta av han sadeln och benskydden osv. Sen ringer Emilia och säger att jag måste komma till prisutdelningen. Jag har nog aldrig sprungit så fort. Jag blev 3:a :) Otroligt nöjd med min lilla skrutt!

Ikväll hade jag hoppats på en fin kväll, blir nog inte så :( Fan!


Student!

Nu är mina arbeteskrafter slut, totaly helt slut. Om de en gång fanns vet jag inte vart jag kan hitta dem igen för de finns inte kvar nu i allafall.
Dagen har bestått av att jag gick upp, gjorde mig iordning, skulle ätit frukost men det blev bara lite. Sen tog vi bussen som var väldigt försenad till stan, Fanny tog ut pengar och vi fortsatte en till busstur upp till Sim&Sporthallen. Där lyssnade vi på genrepet innan det var dags att släppa in, många och om igen många glada anhöriga till studenterna. Medans vi stod där så kom alla GLADA studenter utanför och tjoho vad de sjöng och ropade. Gud man vill ju bara vara där nu!
Sen fick jag vara lite dörrvakt åt alla dessa glada studenter som sprang in i hallen, tjoho de hade roligt får jag hoppas! Alla klasser hade sån tuta och många klasser tutade mig rätt i örat, döv? Ja nästan!
Sen kollade vi på hela studentgrejjen och sen när alla gick började vi riva med en gång. Vi fick ta upp alla buntband runt stolarna och ställa stolarna i en hög. Sen vart klockan ett så då gick vi neråt och kollade på när alla sprang ut! Hängde rosor på dem som skulle ha rosor, från Elin! Och jag gjorde a surprise med att överraska Adam och ge han en ros! hihi! :) Det hade han nog inte räknat med ;)
Sen gick vi upp igen och rev, körde stolar och hade oss. Vi blev klara strax efter fem och då åkte jag direkt till heasten och fixade. Nu står han i stallet och är fin tills imorgon :)
Sen hem och fixa ännu mer och sen nu har jag ätit, ögonlocken ramlar snart ihop och jag ser i kors. Dags att sova tror jag och hoppas att värken i min kropp inte blir allt för jobbig imorgon.

TAGGA :D

Balen



Igår var det bal i Ulricehamn. Här är några godbitar! :)

 


Förlåt!

Säger stort förlåt till era kära läsare men jag har verkligen inte haft tid/lust att blogga dessa dagar.
Idag blir det tråkigt inlägg eftersom jag är nedrans trött.. .-.
Imorgon ska jag börja jobba, vi ska bygga upp allt inför studenten på fredag. Nu ångrar jag lite att jag valde att vara med där eftersom jag inte kommer få se mycket på själva studenten på fredag, inte mer än inne i sim och sport hallen.. Lite kiligt faktiskt. Dock ska jag fråga ifall jag får smita iväg i tyo 15min och dela ut lite blommor :) Kram

PETTSON 9 ÅR!


Jag kommer alltid älska dig, vad som än händer!

PETTSON 9ÅR!


Look at me I ...

Idag har det varit tävling i Brämhult, det var växlande väder men otroligt rolig dag faktiskt. Knäpp dag det också.
Vi kom dit vid kvart i tio och då gick vi o startanmälde mig och sen gick vi och kollade på några som red. Sen gick vi och kollade till Pewep och sedan skulle vi gå och sätta oss och kolla och jag går upp med ena stolen och sätter mig. Då kommer mamma upp och har låst in nyklarna i bilen!! Och reserv nykeln låg också i bilen! Min mammas IQ är inte så himlans högt ;)
Så vi kom inte in i bilen, som tur var så hade vi ju sadelskåpet på transporten så det var ganska lugnt. Men alla mina saker, kavajen och de låg i bilen. Grattis! Fick rida i Emilias klubbjacka båda klasserna!!

Lcn: Pewep kändes otroligt fint och hoppade kanon på framhoppningen. Jag tyckte jag red bra också. Vi gick in med flaggan i topp och gjorde en fin dubbelnolla! Vi kom precis utanför placering men jag var supernöjd ändå för jag tyckte vi gjorde bra svängar och snabb ritt. Förstår inte vart vi missade de sekunderna som fattades!! Men sånt är livet! :)

Lbn: Inte lika taggad som till Lcn och jag red som en kratta på framhoppningen, väl inne på banan så red jag ganska bra och vi fick ett ner på 5:an och när vi kom till 7:an(komb) så var de en grop framför som Pewep snubblade lite i och kom i obalans till. Så där kraschade vi rakt in i hindret. Men sedan seglade vi glatt över! :)

Bilen blev upplåst och vi åkte hem, med ett kort rikare och 1300 kr fattigare, dumma mamma!!
Hemma i stallet fixade vi och sen åkte vi hem, jag duschade och sedan damsög jag nedervåningen. Sedan dess har jag suttit här, fast jag har ätit pizza också! Gottiz ;)

Hoppas ni inte haft en sån galen dag som jag, men rolig dag! Ett gott skratt förlänger livet!! :)

Rent och fint!

Nu är hästen ren och fin, jag är ren och "fin" och nu är jag dessutom mätt. Jag får hålla tummarna att Pepsi är det också, tror nog att han är de faktiskt ;)
Jag sitter och kollar på filmen på tv4.
Snart ska jag gå och lägga mig och hoppas på en bra dag imorgon! :)



Jag tog lite bilder när jag var ute innan, mycket fint väder, välkommen tillbaka fina väder :)

 


Älskar detta väder!

Har varit ute en stund nu och läst lite, fick ligga i shorts och topp för det är så förbannat varmt! Men älskar verkligen detta väder så vi ska inte klaga! Hoppas dock det är lite svalare imorgon annars lär jag vara död för det är så förbannat varmt i Brämhult i den gropen så då kommer vi dö av värmeslag så därför kan de svalna lite tack!
Men nu kan det vara fortsatt bra väder ute så jag kan bada hästen och fixa hans utrustning utan att klaga att det regnar eller något sånt! Tror jag ska gå och fixa lite tvätt nu och se börjar bege mig mot hästen, räknar vara borta några timmar i alla fall! Kram !

Godmorgon, kanske lite sent men ändå!

Godmorgon, nu är vi vakna här i huset och vi är nog fortfarande ganska trötta eftersom vi somnade ganska sent igår..
Det är +23 grader ute och solen lyser underbart! Blir att gå ut sen och åka till stallet och fixa inför tävlingen imorgon :) Kommer bli mycket roligt, tyvärr har jag inte så mycket mer att skriva. Får skriva mer sen, kram!

Livet kan inte alltid vara lätt

Sitter med Emilia i soffan, vi har varsin dator och kollar på en film på tv. Vi är så otroligt sociala alltså ;)
Tänkte skriva ner min dag innan jag glömmer det ;)

Vaknade vid halv sju och ville egentligen inte gå upp eftersom jag inte mådde alls bra. Men upp gick jag och jag gick till bussen och till skolan, tyvärr kan jag inte varit en vacker syn, haha!
Gjorde nationella provet och sen hämtade mamma mig och körde hem mig. Då la jag mig i soffan och kollade på en film samtidigt som jag pluggade lite..
Efter filmen gjorde jag tre ostmackor och fortsatte försöka plugga, fick klart en sak jag ville ha klart i alla fall!
När mamma kom hem hjälpte jag henne lite med att steka pyttipanna och plocka upp maten och efter det satt vi och snacka lite och då började de åska hur mycket som helst, huhamej!
Sen när det avtagit lite så tog jag moppen till stallet och gick ut och gick med han och longerade han, jag hade inte tänkt att han skulle galoppera men helt plötsligt så tog han några galoppsteg och han galopperade så lugnt och fint så han fick galoppera lite, bra motion! :)
Sen kom jag hem, duschade och fixade mig iordning och så kom Emilia och vi lagade mat och nu sitter vi här som sagt ;)

Dessutom har vi en inneboende, vi har en igelkott under altanen. Namnet är: Bertilana!

Film från Herrljunga

Eftersom jag inte kan göra iordning dem från ni nu Emilias lilla gap och sånt, men stäng av ljudet så funkar det bättre!




Vet inte om jag ska skratta eller gråta

Från början skulle inte blogga vara mitt liv, den skulle vara en del av mitt liv som många andra saker. Dock känner jag att den har tagit överhand, jag vill för mycket med denna blogg att jag inte vet om jag ska fortsätta ha kvar den eller om jag ska fortsätta blogga i mindre mängder?
Jag känner mig nästa tvingad att gå in på bloggen varje dag för att läsa era underbara kommentarer! Och det gör jag så gärna så men kanske inte svarar på dem varje dag eftersom det tar för mycket av min tid.

Jag har själv sagt att jag ska skära ner på datatiden och ta tag i saker jag har att göra här hemma, då också pluggandet. Jag är verkligen usel på att plugga och jag tycker det är så tråkigt. Men jag måste få G i alla de ämnen jag läser så jag klarar ta studenten senare, om 2 år..

Min häst lägger jag otroligt mycket tid på men om allt går enligt planerna nu så kommer jag behöva lägga ännu mer tid på det, secret!
Och då ska jag inte behöva känna att jag lägger in bilder/svara på kommentarer när jag egentligen inte har tid. Utan nu ska bloggen få ta undan lite och lämna plats åt min fritid, för bloggandet ska inte vara mitt liv utan en del av mitt liv.

Dock kommer jag nog ha kvar bloggen, men jag vet inte?
Vad tycker ni, tycker ni att jag ska ha kvar bloggen? Är den värd att läsa?

Filmer från agilityn igår!





Tyvärr ville hon inte riktigt de sista i salomen, annars gick hon väldigt bra :)

WHOHO!

Jag har länge försökt få tag på The Sims 2 - Livet i lägenhet.
Men jag har inte hittat det någonstans, men nu äntligen! Dock nerladdning men vi hoppas det går snabbt så jag kan få spela det imorgon i alla fall :) Lilla jag är glad!

Annars nu måste jag sova, vi har nationella prov imorgon och jag kommer somna, Zzzz..

Försöker vara tuff nog

Jag ska dra iväg nu och göra fint hos heasten och sen träna agility med hunden. Kommer tillbaka ikväll och hoppas kunna göra nationella i engelska imorgn. Kram!

Hitta ett projekt nu!

Jag vill verkligen utbilda en häst och det är nu!
Jag vill kunna dela mina tankar och åsikter med er och jag vill göra det nu! Eller det gör jag ju redan.
Men jag vill ha en häst som jag utbildar/tävlar eller något sånt för att visa att här är jag!
Självklart vill jag ha kvar min lilla heast och det betyder inte att jag kommer ge han mindre kärlek. Utan jag kommer ge han exakt lika mycket kärlek! :)

Men jag vill ha ett projekt att jobba mot, ett mål! Och just nu känner jag att det är drygt i skolan, kommer knappt framåt och därför vill jag ha ett nytt projekt att jobba med som ger mig en energikick!

Så ni som vill ha hjälp med eran häst, skriv till mig!

Mardrömmar

I natt hade jag världens mardröm. Fy!

O jag tänkte dela med mig denna

Den började att vi skulle åka hämta en storhäst åt mig. Vi hade med oss transport och var påväg dit. Helt plötsligt stannade vi på en liten ficka, såndär bussplats typ. jag vet inte riktigt varför vi stannade där men det gjorde vi i allafall. Helt plötsligt kom en man med en pistol. Vi blev såklart alla fyra jätte rädd och han hotade med att döda oss. Sen hotade han min mamma och skjuta henne och jag började skrika, då började han jaga mig och skjuta några lazerstrålar som sved på kroppen.
Och sen var vi helt plötsligt i ett hus. Vi hade försökt ringa polisen men de sa att de inte kunde ta sig ut dit vi var!
Sen fick han tag på mig och sen tog han mig och ställde mig upp och rikta pistolen mot mig och jag ställde mig på sidan för att ta skottet i armen. Och han sköt! Jag blev träffad i armen.
Jag satte mig hos mamma och försökte få stopp på blödningen samtidigt som mannen fick tag i en motorcykel och åkte därifrån. Då kom det en vänlig man och stoppade och plockade upp mig och mamma för att kunna ta mig till sjukhuset, Elin och pappa hoppade in i en annan bil som stannade.
Men mannen som vi åkte med åkte ikapp han med pistolen och körde länge bakom honom, väldigt nära och man såg att han med pistolen inte var van vid att köra motorcykel.
Men helt plötsligt tar killen med pistolen upp pistolen och börjar skjuta mot bilen och träffar mannen i bilen i huvudet och vi kör rakt ner i ett dike.
Sen vaknade jag!

Denna dröm var så verklighet verkligen, fy om detta händer i verkliga livet!

Ni är duktiga!

Vad ni är duktiga som kommer in på min blogg och kikar lite ;) Jag blir bara så glad! :)

Nu ska jag sova, jag är verkligen superdunder trött och jag måste sova!

Dagens träning gick mycket bra, Pettson hoppade fint och jag kände mig verkligen taggad att rida som jag gjorde idag! Jag är verkligen supernöjd med mitt arbete idag, och det är som Henrik säger. Det är bara detaljer som fattas kan man säga. Det jag verkligen var nöjd med var att jag tog beslut idag, jag sa till Pewep att nu hoppar vi!
Sen sa Henrik att till och med topp/elit ryttare gör fel ibland, som jag gjorde ett fel idag och det är okej bara man hittar tillbaka till den känslan igen och inte blir osäker.

Nu tog jag ett stort kliv framåt i min utveckling faktiskt. Tycker det känns mega bra och mitt mål är där, inom räckhåll!

Godnatt :)

Träningsdax!

Ska nu åka mot pollen! Vi ska träna för Henrik Tapper ikväll och jag hoppas han kommer på någon rolig övning! När jag kommer hem sen ska jag försöka lägga mig med en gång! Är verkligen superduper trött och ska jag orka med denna veckan måste jag lägga mig i tid!!
Men jag hoppas att uppdatering kommer sen ikväll när jag kommer hem, hade varit sorligt annars, eller hur? :)

Men som sagt, jag hoppas ni har en bra kväll! Med detta vädret ska ju ingen klaga ;)

PUSS!


Tänk vilken vinter vi hade?


Jag vill ha allt nu!

Just nu sitter jag och kollar på One Tree hill
Otroligt bra serie faktiskt, synd att det är säsongsslutning!! :(

Vad jag menar med att jag vill allt ha nu, det är verkligen så. Jag skulle vilja starta mitt företag, bo på en gård med hätarna utanför dörren.
Jag är verkligen så skoltrött och jag vill verkligen ha några hästar att rida, sköta om och känna kärlek ifrån. Jag vill ha det nu!
Snälla, kan det inte komma någon som säger, vill du rida min häst eller vill du tävla min häst? O kan de inte göra de nu?

Eller tänk om jag kunde ha sån tur att de kom både en kille och en person med en häst nu?

Ja drömma vidare går ju, men jag är skoltrött och vill börja med mitt företag nu!

Börjar våren komma nu?

Sitter ute på våran trapp och kollar på när hunden ligger på gräsmattan och vilar sig!
Snart blir det en promenad och sen ska jag tagga upp inför träningen ikväll!

Idag har vi haft tre lektioner, hihi! Första lektionen var matte som vi egentligen inte jobbade jätte mycket på utan mest förberedde oss inför nationella på fredag.
Sen var min engelska inställd så då fick jag bara ta det lugnt medans Nea hade engelska.
Efter det var de näthandel och vi jobbade på som vanligt ^^ Buhu, det är sååå tråkigt!!
Sen lunch och efter det fotodigital som varade i en halvtimma, mycket bra lektion tycker jag!

Dessutom ska jag göra ett projekt, hihi vi får se vad de blir ;)

Hoppas alla har lika bra väder som mig, jag har 22 grader här, mums! Nu kanske våren börjar komma på riktigt? :)


Vi bjuder på underbar vårbild :)


Trött Trött Trött

Förnamnet är nog bara trött! Jag är grymt trött på mitt värdelösa liv dessutom! Så nu ska jag ta tag i mig själv och gå och lägga mig.
Fast först ska jag gå ner till tvättstugan och fixa med tvätten, sen blir det upp och grejja lite i rummet och efter det blir det upp och lägga sig och läsa lite, blir det en tidig kväll? Det återstår nog att se! ;)

Jag är dessutom grymt trött på skolan, jag önskar vi kunde få sluta nu! Tycker det är dåligt av skolverket att låta oss gå tills den 15juni! :o
Nästa vecka tar alla treor studenten, herregud. Om två år står jag där också, det låter som länge men jag hoppas och tror det kommer gå supersnabbt! ;)

Nu ska jag gå ifrån datan, hoppas alla ni har haft en bra dag :) Kram

Min själ bor inte hos mig

Jag har en kropp, en kropp jag är sådär nöjd med. Jag har en själ, som jag är faktiskt ganska nöjd med.
Men jag har ett problem, de vill inte funka tillsammans.

Jag vill så himla gärna mycket, väldigt mycket saker men det blir aldrig som jag tänkt mig, som jag planerar eller som jag vill. Jag tar mycket skit för att de aldrig blir så och det är ganska jobbigt.
Jag vill ha ett liv där allt funkar som jag vill, aldrig blir sen, gör saker rätt dag osv.
Och nu tänker jag försöka få det livet jag vill ha, hur jag ska få det vet jag inte riktigt än men jag försöker planera.

Dessutom vill jag knappt gå kvar i skolan utan jag vill satsa på det jag älskar mest just nu, hästarna och hundarna. Jag skulle bara vilja sluta plugga, börja jobba fram fina hästar som kan bli något! (Utan någon har upptäckt dem än!) Framför allt skulle jag vilja att någon frågade mig om jag skulle vilja tävla/träna deras häst, ja visst hade jag svarat då!
Men det kommer nog aldrig hända, tyvärr!

Jag tror att jag är inte tillräckligt speciell för att någon kommer fråga det, innan jag har startat upp företaget vill säga, och det lär väl ta några år till.

Jag ska drömma mig vidare, ha ett underbart år till med min häst och hoppas på de bästa :)

(För övrigt, känner ni någon som vill ha hjälp med sin häst? Gå in HÄR för att få mer information! )

skolan snart

Igår kväll när jag skulle förbereda min redovisning så fick jag reda på att vi inte hade någon, yippie!
Så jag sket att fixa den och tittade på tv istället.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan vänta på att Fanny och hennes mamma kommer och hämtar mig och så ska vi åka till skolan, jag orkar egentligen inte men vad gör man inte för en liten skola?

Dessutom idag ska jag ta spruta, ajj! Vi får se hur de kommer gå, ajj ajj!!

Uteritt!

Nu har jag varit i stallet och ridit, Pewep gick väl helt okej. Men det var liksom uteritt, herregud jag måste vara nöjd att han ens går framåt! Dessutom hade vi galoppis tävling, whoho det gick snabbt! ;)

Sen fick jag typ kramper i hela magen så då ville jag bara åka hem och nu är jag hemma och slappar i soffan och hoppas mamma snart kommer hem med mat!!

Får nog försöka också att förbereda mig inför redovisningen imorgon, tjoho vad dåligt det kommer gå!!

Vi får höras senare, min mage svälter ihjäl!


Emilia&Candy


Stallet soon!

Håller på att skriva något som ska likna filmrescension, fy det blir inte bra men jag tänker skicka in de så jag blir klar! Kom också på att jag har redovisning på special idrotten och hur mycket har jag förberidit mig? Ingenting, tack gode lov om den kunde vara inställd imorgon!

Nu ska jag packa ihop här och åka till stallet, uteritt med Emilia och sen fixa stallet och sen blir det hem och plugga lite mer, buhu för detta himla plugg. Önskar det vore sommarlov nu! Ja tack, det hade varit mycket, mycket sköönt! :)

Men vi hörs senare, kram!

Pettson&Linnea





Ullredköp!

Här kommer bilder på mina Ullared köp, borde kunnat lägga ner mer energi på att prova och så. Men detta blev det och jag är nöjd! :)


parfym Björn Borg


Tvättsvampar


Halvlånga byxor


Halvlånga byxor


Boots


Deo


Flugspray


Ländtäcke


Lakan


Väska


Tröja

Och nu kommer den efterlängtade!


JACKAN! :D


Skolan är tråkig

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska sluta, jag vill bara åka hem just nu. Men efter denna lektionen har vi två lektioner kvar. Sen efter skolan väntas uteritt med Emilia! Uppdaterar med bilder ikväll! :)

Ullared

Idag vaknade upp och idag tog mitt morgonhumör tag och var inte roligt men upp kom jag och åt frukost.
Sen packade jag och mamma bilen och drog till Ullared, drog Ullared på två timmar och lite blev det allt köpt! En ny jacka tex :) Mycket, mycket nöjd! :)

Sen kom jag hem så drog jag till stallet med en gång, hittade bettet och jag tänker inte säga idag hur de gick för de kan ju ta några dagar innan man får bakslag..
Men red gjorde jag och nu är jag hemma, har ätit äggmacka och kollar på Wallander, ska beställa lite saker från CDON och höra med Emilia när mina saker kommer, och sen ska jag sova. Jag svarar på era söta kommentarer imorgon, för idag tar tröttheten över, tyvärr! ;(

Tänk om världen skulle vara annorlunda

Jag har min häst, min hund, min familj, mina vänner. Jag har en skola att gå i och ett hus att komma hem till.
Men tänk om det skulle varit annorlunda? Tänk om jag levt i ett av de drabbade länderna som inte har någon mat eller vatten varje dag, ingen skola att gå till och knappt inget hus att sova i.
Jag sa det på vårat engelska nationella att jag skulle vilja åka ner dit när jag blir äldre och se hur dåligt de har de egentligen, jag vet inte om de har de så dåligt som tv gör det eller har det de sämre? Det skulle faktiskt jag vilja veta.
Eller så kanske jag levt som världens modetjej, måste ha de dyraste och märkeskläder, uhh jag ryser när jag tänker på det. Nej tack! Men tänk om jag gjort det, tänk om jag haft ett behov av att köpa kläder varje dag och smink hela tiden? Tänk om jag var tuvungen att veta vad som var inne i modet just nu och inte klädde mig som jag ville utan som modevärlden klär sig, för det är faktiskt väldigt många som klär sig just så modet visar och inte som sig själva.

Jag lever som en stolt häst och hundmänniska. Jag klär mig som jag vill, som jag tycker att jag passar i och jag lever detta liv som jag klarar av! Jag går en linje jag tycker verkar rolig och jag trivs med mina vänner och min familj. Jag ska verkligen inte klaga när jag vet att vissa inte kanske lever ett så bra liv eller inte har något självförtroende.

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon :) Puss

Ni är underbara!

Ni är verkligen superunderbara som har slagit mitt besökrekord idag igen! Jag blir så otroligt glad, dessutom alla fina kommentarer ni ger mig, blir en skjuts i mitt liv verkligen! :)

Ikväll har vi ätit goda bakade potatis och grillat kött, mums! :) Jag åt faktiskt otroligt mycket för att vara jag och nu är jag mätt å glad! :)

Har dessutom gått en kort sväng med Bella, vi såg en hare, eller jag såg en hare, Bella förstod ingenting. Tokigt nog!
Nu ligger både min pappa och bella bredvid mig och sover, mamma sitter o pratar med min syster och jag gör ingenting. Tråkigt att tillbringa en dag framför datorn och nu på kvällen har man inget att göra förutom att prata med en knäpp Adam! ;)

Imorgon ska jag och mamma åka till.. ULLARED på hemvägen, hoppas på något inköpt men måste spara alla mina pengar nu inför jag blir 18, då kommer det hända grejer! :)

Jag har sett en söt pojke!

Jag sitter i husvagnen och drar mig lite på datorn och plötsligt kommer en söt kille utanför fönstret, ska jag häpna eller ska jag bli intresserad?
Men jag har ett litet,litet problem. Jag såg honom igår och då verkade allt frid och fröjd idag är problemet att idag är det en tjej vid hans sida? Lite osäker på om det är en syster eller tjej? Åhh jag blir tokig, antagligen borde jag inte ens tänka tanken eftersom jag bor 13 mil härifrån och han bor säkert långt borta han med, men ändå... Lite sugen blir man ju!

Dessutom så kommer jag på att det är lördag, helgen är snart slut! Hallå lr, vi hade långhelg och vad händer? Den far iväg så snabbt att jag hinner knappt blinka.. Fy, den var inte rolig.

Nu ska här grillas och bakad potatis ska ätas, men innan det kanske jag hinner ett kapitel till i min fina bok. Den är smaskig bra alltså!
Jag kör span på killen och ser om jag får någon träff eller inte, mer uppdatering kommer senare! :)

Solen tittar fram

Nu tittar äntligen solen fram och förtältet börjar komma på sin plats så nu ska jag gå och duscha, haha vad det hade med det hela vet jag faktiskt inte?
Vad jag ska fördriva min lördagskväll åt annars vet jag faktiskt inte. Vill spela något dataspel men det är det ganska tomt om här.. Får väl spela kort eller läsa min bok eller något sånt..

Men jag uppdaterar senare! kram

Kissie

Jag är emot "fjortisar" som tror att de är någonting.
I Bella & Tyras show är hon gäst och jag tycker hon är patetisk, klicka på länken och för din kommentar.
Skriv gärna här vad ni tycker och tänker också, men jag tycker hon är patetisk!

Lägger mig med min bok

Nu ska jag läsa min bok, som förövrigt är väldigt bra! :)
Sen får vi se vad som händer, förslag? :)


Regnet öser ner!

Jag sitter i husvagnen och regnet öser ner utanför, fy det verkligen öser ner. Vart tog solen vägen?
Tänk ändå att det kan byta så fort?

Jag var på ganska bra humör tills jag läste ett mejl och insåg att jag inte hade några pengar på tävlingsdatabasen och det drogs pengar igår, gud vad surt det är alltså! Men nu har min snälla mormor satt in pengar så jag hoppas att de kommer kunna godkänna det! För på tävling vill jag verkligen!! :)

Nu ska jag, hm jag vet inte. Jag vet knappt vad jag ska göra, kanske sätta på en bra film och fördriva tiden lite med eller läsa min bok. Dessutom krånglar internet, gud jag är inte glad just nu.

Tänk att ett mejl kan göra min dag helt förstörd? Nåja, nu ska ni få sluta höra mina klaganden. Vi hörs senare! :)


Dessutom måste jag tillägga att ni är så underbara! Tack för alla söta kommentarer, ni gör mig glad varje gång jag läser dem! :)

Bildbomb Fredag!

Jag kommer knappt ihåg vilken dag det är idag, men så fick jag se att de var så ska det låta då blev jag påmind om att det var FREDAG! :)

Nu kan jag dessutom kommentera igen, vilket jag är väldigt glad för! :) Nu kommer här lite bilder från min dag! :)


Nyvaken Bella-bus


Boken!


Godis räddade min dag!


Nu ska tältet på plats


Nästan uppe


Pappa fixar


Mamma fixar


Tältet


Tältet


Jag älskar dig mitt hjärta!


The best thing on the world!


Pizza!


Bilderbomb onsdag & torsdag

Nu kommer det bildbomb från onsdag & torsdag


Här äter vi korv tillsammans!


På resan till Varberg


Cola från McDondals


I see you!


Vart är vi påväg?


Bella slappar i soffan!


Vi fick inte in några kanaler :(


Så vi myste istället!


Jag blir så trött!

Jag kan tyvärr inte svara på kommentarer, vet inte det är något som har blivit knäppt.
Får se om jag kan svara på kommentarer senare idag!

Dessutom ska jag försöka få upp bilderna senare också, bilder från både idag och igår.
Nu hoppas jag snart på mat eftersom jag börjar bli enormt hungrig, nu ska jag dyka ner i min bok!

Kan inte lägga in bilder

Tyvärr kan jag inte lägga in några bilder eftersom jag har mobilt bredband i just nu och den tar usb-uttaget. Men jag lovar, bildbomb senare!

Kiss lovers!

En liten hemsida

Jag har nu skapt en liten hemsida, senare för eventuellt utbildning osv. Men nu är hemsidan för mig och mina djur! :)

Gå in HÄR! Glöm inte skriva i gästboken!

Namnsdag!

Idag är det 13 maj och det är LINNEA, alltså har jag namnsdag! :)
Dock visste jag inte om det innan Fanny smsa mig och sa sanningen, kanske ville jag glömma sanningen? Haha nej så vart det inte men roligt att någon kommer ihåg det, jag tackar och bugar söta Fanny! :)

Just nu sitter jag i husvagnen och tråkar, mamma är ute och går med vovvsen, jag får väl försöka hitta på något roligt att göra snart, vet bara inte vad? Kan ni hjälpa mig att komma på något? :)

Vi hörs senare! :)

Skämt å sido

Jag skojjade givetvis om Kontaktannonsen. Men lite roligt eftersom jag har ganska rolig humor så tyckte jag det var lite roligt.
Men vädret här är INTE roligt, vart tog solen vägen???!

Men såklart vill jag gärna ha en pojkvän och myst med nu när solen inte vill visa sig, är jag inte värd en pojkvän tänker jag?

Idag red jag på special idrotten, Pewep var inte okej! Lilla tykna heasten ska uppläxas!
Sen har vi varit och hälsat på familjen Hansson, med den lilla nya Stina! Gud hon var så liten och såå sööt!! :)
Nu har jag också varit ute en kort sväng med fröken Bella och nu kollar jag på assistanterna.

Sen får vi se vad det blir, hoppas det blir en bra film eller Greys kanske? Innan var det massa att kolla på, på onsdagar men nu är det knappt någonting, väldigt konstigt!

Imorgon bär det av till Varberg och då lovar jag att de blir en bildbomb hela helgen, måste få upp mer bilder! :)

KONTAKTANNONS

Finns det någon kille som har dessa personligheterna och söker en tjej som är glad, sprallig och älskar när de händer saker så går det bra att höra av sig!

Du ska vara:
- Glad
- Snäll
- Tycka om att det händer saker
- Intresserad av något
- Possitiv till att hitta på alla möjliga saker
- Vara söt och trevlig
- inte blyg (i början är det okej)
- Busig
- Orädd

Sen ska det finnas vilja i att göra saker, ta initativ tll att göra det också.
Tror du att du är en sån person? Då är det bara att mejla till: [email protected]

Nationella prov i matte

Nu har jag gjort nationella i matte, det gick åt helvete! Gud det var verkligen skit svårt!

Nu ska jag sätta på en film och bara typ sova eftersom jag är grymt trött. Senare blir det rida på special idrotten!
Ne nu ska jag sätta på en film, ha en bra dag =)

Resan till Stockholm

Vi åkte från huset 6.15 och hämtade Fanny hemma hos henne 6.20
Sen åkte vi in till Ulricehamn och Tingsholm där bussen skulle gå från.
Bussen kom 6.40 och jag och Fanny gick först på bussen i värmen och valde ut den bästa platsen!
Sen strax efter sju åkte bussen mot Stockholm!
Väl inne i bussen trodde vi att vi bara skulle få ta det lugnt och sova men icke sa nicke. Martin som var lärare på bussen skulle ha musiktävling, grr! Vi blev ganska sura eftersom alla var nog ganska trötta.
Väl framme vid halv tolv fick vi två timmar ungefär fritt. Jag och Fanny gick direkt och åt, på McDonalds, mumsigt värre!
Sen drog vi en sväng på stan, Fanny köpte 3 saker. Ett linne, ett läppglans och en väska. Ganska snabba köp och whoho där hade hon köpt färdigt för dagen.
Själv kände jag att jag verkligen behövde köpa något, man kan inte åka till Stockholm utan att handla något!! Vi gick en sväng som sedan slutade på KappAhl och där hittade jag en fin tröja som jag sedan blev ägare till! 149kr försvann! Men jag blev nöjd!
Sedan skulle vi hitta dit vi skulle samlas, lite lättre sagt än gjort. Jag och Fanny vila bort oss totalt och vi gick säkert 1mil.. Men hittade gjorde vi tills slut om typ 10 min för sent.
Sen hade vi guidad tur i Gamla Stan, det var lite intressant i början men sen blev det bara tråkigt och kallt! Brr riktigt väldigt kallt!
Efter det hade vi ungefär 40 min som vi kunde göra vad vi ville och sen vid fyra gick bussen mot mässan i Älvsjö.
När vi kom dit så var det invigning. Martin Björk var där och var lite typ ledare på det hela och gud vad roligt det var! Skrattade otroligt mycket! För er som inte vet är det han som är med i Fråga Olle!
Sen delades det ut lite priser, till bästa affärsplan bland annat och det tog BOLSA från Ulricehamn hem, stort Grattis!
Sen gick vi på mässan en sväng, mycket fina grejjer!
Sen skulle vi äta lite mat och det blev pastasallad för min del, mums! Det var riktigt gott! :)
Sedan åkte bussen hem vid 20.00 och på vägen hem så kunde vi i alla fall sova! :)
Bussen anlände hem vid 00.30 och då kom Fannys mamma och hämtade oss och körde mig hem och så jag bums i säng!

Trevlig sväng till Stockholm! :)

Bilder från Stockholm

 

Bilderna 1 - 3 är på vakterna när de skulle göra ett byte, haha det var roligt. De sprang och gapade och hade sig.

Bild 4 är Martin Björk, tyvärr dålig bild. Men han ledde invigningen av SM i företagande igår, han är grym!

Jag ska skriva senare vad vi gjorde och sånt, en helbeskrivning på Stockholm resan. Nu ska jag resa mig från soffan och åka till stallet, dessutom har jag gjort klart mitt arbete i Turismen, gud jag är så glad att det är klart nu! Hoppas dessutom jag har gjort rätt, men men jag har gjort så gott jag kan :)

 

Nu ska jag rida ut med Emelie :)

Snart Nationella muntligt prov.

Snart ska jag åka till skolan och ha nationella muntligt i engelska. Puuh tänk om det hade varit någon annan dag så vi hade kunnat varit lediga idag.

Gårdagen var i alla fall jätte bra, det regnade dock på oss i början och rundturen var VÄLDIGT kallt!
Men på mässan fanns det många roliga saker o kolla på.
Sen kom vi hem vid halv ett, ganska sent så det blev bara bums i säng.


Idag ska jag göra nationella i engelska då, och sen ska jag åka hem och göra klart ett arbete som inte kommer ta lång tid och sen efter det ska jag åka till stallet och rida ut med Emelie. Ikväll kommer det bara bli slapp och ladda upp inför nationella i matte imorgon. Men sen är det Låååång helg! =) Gud, det kommer bli underbart! =)

Nu ska jag göra mig i ordning, bilder från gårdagen kommer senare! :)

Tävling Herrljunga


Lcn; Mathilda vann och jag kom 6:a

 


Pettson är bäst! <3

Tävlingen flöt på bra, tyvärr i Lbn fick jag ett stopp pga ett vattenhinder.. Blää vi måste träna på hav.
Stallet är fixat och nu ska jag duscha, sen blir det en slapparkväll i soffan. Imorgon är det STOCKHOLM :D


Dagen igår - bilder



Daniel, min kusin som konfimerades - överst
Bella i sin bur - underst.

 


Hundutställning, konfirmation & fix

Gud, jag är verkligen helt slut!
Idag gick jag upp klockan sju på morgonen och började fixa här hemma, fixade de sista på Bella och så.
Sen kom Maria och Helena och hämtade oss och så körde vi mot Larv.
Där var det utställning som gällde som bara den! I blåst, regn och kyla var vi ca 10 pers i ett tält med hundar. Bella gick faktiskt bra och skötte sig super, dock gillade inte domaren henne. Men det förstår jag inte!!
Sen fikade vi, åt min STORA baugette, MUMS =)
Sen bar det av hemåt och jag stannade i Annelund och fick vara med på Daniels konfirmation, på fikat. Mat, mums =)
Sen hemåt igen, övningskörde hem! Det gick fint!
Så var vi hemma och jag bytte om med en gång och tills nu har jag grejjat med Pewep, han har blivit fin!
Tyvärr fick vi ett problem som jag nästan kan skratta åt nu, men fyy, tror jag kommer ha ryggskott imoorgn!
Nu sitter jag nyduschad i soffan och ska nog snart sova, gud jag måste vara laddad imorgon!

Imorgon kommer mer bilder, jag ska försöka lova! :)

Full helg

Nu har jag varit på vårblandning, oj så duktiga de var!
Nu har även Bellas fixas inför imorgon, buren är på hjul. Bara en handduk och hennes rosa filt som ligge som överdrag på buren ska på nu.
Nu ska jag sova, måste ladda krafterna för helgen! Kram

Dagen igår

Åh, orkade inte lägga in bilderna igår, men här får ni!

Boken räddade mig igår!

Greys är mäktigt bra!

Haha, ful?

 

Hann spåna transporten, fixat o klart :)

Den gula skylten jag och mamma köpte i Onsdags, mycket fint!

Bella kikar ;)

A La pizza!

Buuus!


Bland det vackraste jag har :) <3

Nu ska vi åka och kolla på vårblandningen, efter ska jag fixa inför utställningen imorgon, hasta la vista :) Ciao!

 


Robin!

Min kära vän Robin Holmberg tyckte hans namn skulle stå på min blogg. Därför fick jag ju skriva dit det!

Så Robin är du nöjd? ;)

Längtar man inte? Eller jag vill ha båda!

Längtar man inte så säg? Eller jag vill faktiskt ha båda!



Detta verkar vara en stor pudding som jag inte hade sagt nej till, nej verkligen inte! Klicka på bilden så får ni se vad jag menar!

Fast jag vill ha kvar min lilla pudding, varför kan det inte finnas lite mer tid på dygnet och jag hade lite mer pengar. Då hade jag kunnat ha båda, åh jag hade velat!


Klicka på bilden för att se min älskling hoppa =)

 

Ne nu ska jag drömma vidare om pållarna små!


Fixat en annan blogg!

Eftermiddagens uppgift, fixa Emilias blogg.
Har inte gjort headern men har fixat bakgrundsfärg, så hearden kom dit och textningen. Roligt att fixa och trixa lite!

Sen har jag varit hos Pewep och mockat, borstat, sprayat på hårets första flugspray och fixat transporten lite! Kommer bli najjs och åka på söndag, egen transport, packad kvällen före, klart att åka :D

Nu ska jag skriva klart Turism arbetet, har inte alls mycket kvar! Vore jätte skönt om det är klart, men min bok lockar väldigt mycket. Ne tänker plugga till åtta, senare kommer de in lite bilder, om jag hittar sladden! :)

Jag är kär i dig



Vem vill inte ha en kille som säger: Jag är kär i dig eller Jag älskar dig.
Det är det enda jag skulle vilja ha just nu. En kille som man kan vakna med på morgonen, som säger: jag är här när du vaknar igen eller en kille som älskar att visa upp mig för hela världen.
Men vart finns dessa killar? Är du en sån kille, hör av dig ! :)

Sjukdag!

Nja, min hals har blivit värre och jag fick kämpa mig igenom första lektionen och sen åkte jag hem. Fyy!
Klockan är snart halv ett och vad gör jag? Sitter och kollar på gamla Greys Anatomy avsnitt, så roligt har jag det.
Dessutom skulle jag äta en färdigrätt, tacos faktiskt men blää det var äckligt faktiskt. Så har suttit och proppat i mig massa tacochips istället.

Nu får jag väl försöka skriva klart min lilla uppgift i Turismen så att den blir klar :)

Uppdaterar senare :)

Lovar mer bilder!

Jag ska försöka lägga in mer bilder, måste verkligen göra det. Vill att min blogg ska vara bra! :)

Men jag har en fråga till er läsare som läser min blogg, vilka är ni? :)

Svara gärna med erat namn, om ni har någon blogg eller en epostadress! :)


Beställa !


Detta ska nu beställas från börjes!
- Ett hoppspö
- Martingal, brun
- Ridtäcke i ylle - Grå

Allt beställs från Börjes i Tingsryd
Totalt blev det 293kr + frakt! :)

KUSINBARN!

Whoho, idag har jag Äntligen fått ett Kusinbarn till!
En liten tjej!

Så jag säger bara GRATTIS STEFAN OCH MALIN!

Min dag i bilder

Lite bilder har kommit in i min kamera idag, whoho det var länge sen!
Måste nog dessutom radera lite bilder snart om jag ska fortsätta ta bilder, haha!


Här är dagens outfit:
Jeans - H&M
Linne - Ullared
Tröja - H&M
Tjocktröja - Ullared


När jag hade slutat drog jag hem och läste lite plugg och roade mig med Twilligt boken!


Lite cola sitter aldrig fel ;)


Datorn är min käraste vän!


Bella är ett riktigt bra sällskap, hon morrar när det kommer någon eller hon ser något mystiskt. Annars sover hon


Pewep i stallet, borstad efter ha hittat den värsta grushögen att rulla sig i!


Matte, jag ska äta opp din mobil!


Puss älskade ponnie, titta inte på mig!


Undra hur många tankar som rör sig inne hos dig?


Tappert försök till att buga, och faktiskt så kan han! Får be någon ta en bättre bild någon annan dag så ska ni få se vad min ponny kan :)

Nu ska jag sova, imorgon är det en stor dag. Min syster ska ta flyget till London och där ska hon bosätta sig i 8 månader. Vi får hålla tummarna att hon inte längtar hem!
Så imorgon är jag ledig, ska dock rida programridning på eftermiddan, yippie! Hoppas min häst går lika bra imorgon som idag :)

Kram !

 


Solen kom tillbaka!

Jag red i REGN! Och det regnade inte lite, det ÖSTE ner! Fyy!
Vart tog solen vägen när man just behövde den? Får väl tacka gudarna att min häst lyssnade efter många om och men, men lyssnade i alla fall det gjorde han tills slut. Får väl vara väldigt nöjd med att han gick i form och tyckte det var jobbigt, haha.

Nu ska vi äta här hemma, vad ska ni göra? :)

Att vakna bredvid den man älskar

Vem skulle inte tycka att vakna bredvid den man tycker om eller älskar är en underbar känsla!
Åhh jag verkligen saknar och längtar efter den, att kunna sova ut helt lugnt för man vet att man har en underbar person bredvid en som "vakar" över en och låter en sova tills man vaknar!

Att ha någon man älskar bara vid sin sida, eller någon man tycker om det är en underbar känsla och just nu är jag väldigt sugen på att upptäcka den igen. Jag skulle bara vilja ha en kille som är snäll, omtänksam och gullig.
Ha ett intresse och kunna uppskatta sånt som andra håller på med. Vilja följa med och är engaerad i det man håller på med.
En sån kille är det enda jag behöver just nu, annars är mitt liv på topp!
En enkel liten sak är det man ber om och man vill, men jag tror inte någon kommer besvara min önskan. Inte än, aldrig.

åhh, vad gör ni för att få killarna att falla förutom att vara er själva?


Nationella prov, dra åt helvete

Haha, jag kan ju inget annat än att skratta idag. Nationella provet gick åt HELVETE!
Sen så fixade vi att alla lektioner blev inställda och vupps så var man ledig :)
Så nu ska jag försöka plugga ikapp det jag måste och sen åka till stallet. Idag ska jag ägna hela min ritt åt att lära mej dressyrprogramet och få det att se bra ut, haha!

Mer uppdatering kommer senare :) Tjing! :)

Hopp och trimms!

Nu har jag varit i stallet o hoppat Pewep, han hoppade kanon fint och ibland känner man inte ens att han hoppar.
Älskade ponnie du för mig vidare i livet, hade aldrig klarat mig utan dig!

Sedan kom jag hem och duschade, satt vid datorn en kort stund och sedan åkte jag och mamma till Maria. Nu är Bella fin tills på lördag, och vi kommer slå ut allt o alla såklart! ;)

Nu blir det kolla på BondeSökerFru och snart ska jag fixa en macka eller två, sen blir det sängen. Har nationella prov imorgon bitti och yippie, jag känner inte alls för de!

Hoppas ni förstår att det blir tråkiga uppdatering just nu, vet knappt vad jag ska skriva..

Prov

Har nu gjort provet och det gick väl ganska bra faktiskt, svarade på allt utom två saker. Så nu hoppas jag bara på ett G. Det hade hjälpt mig långt just nu.

Jag borde fortsätta vara redig och plugga på Turismen, men jag orkar verkligen inte, men jag borde. Det är frågan vad som överväger.

Snart ska jag också åka till min käraste Pewep och motionera honom. Ikväll ska vi trimma Bella :) Kram

Plugg! Fyy!

Har nu ikväll pluggat och jag tror jag börjar förstå vad jag ska räkna och göra. Haha, kan vara lite bra eftersom jag har prov imorgon. Men jag får göra mitt bästa!
Dessutom ska min moppe få följa mig till Tingsholm imorgon, happy face! :)

Sen ska jag rida Pewep och på kvällen ska vi åka till Maria och trimma Bells så hon är fin tills på lördag :)
Sen imorgon ska jag också försöka lätta mitt hjärta, jag vet knappt vart jag ska börja tyvärr. Men om jag kommer på vart jag ska börja lovar jag att komma ut med något i alla fall.

Nu ska jag lägga mig o läsa Twilligt den sista boken! Mums vad bra dem är! :)
Kommer bättre uppdatering imorgon, kram! :)

Dressyrtävling

Har varit och kollat på dressyrtävlingen på klubben och sett två av mina stallvänner fått varsin rosett! :)

Nu ska jag duscha, fixa tills Elins gäster kommer. Funderar på att proppa i mig en köttbullemacka också, hade varit gott =)

Kvällen kommer bestå av plugg .-. Har prov imorgon och jag kan typ ingenting. Kommer bli väldigt fint!
Annars imorgon efter provet är jag ledig, åhh så superskönt!
Jag ska försöka rida ut Pewep en riktigt lång sväng eftersom han behöver konditionträning!

Hastalavista!

Nervositet

Jag är så nervös som jag skulle kunna ta ut mitt hjärta och slå ihjäl det.
Mina fingrar skakar och jag känner mig helt kallsvettig. Och egentligen vet jag inte varför jag är så nervös, men ändå så vet jag.
Jag är så rädd att något ska gå fel och sluta som inte jag vill, jag hatar att inte ha kontrollen över något.
Dessutom vet jag knappt vad jag ska skriva här längre. Jag vill så gärna berätta för er läsare vad jag går igenom just nu, men jag är hemskt rädd att jag ska göra något fel. Inte för att jag vet om personen i fråga läser bloggen eller inte. Men jag är grymt rädd, jag vill inte att något av detta ska bli fel.
Åh snälla ge mig måndag fort!
Detta är nog första gången jag längtar efter att de ska bli måndag, och tro mig det är inte för att det är skola.

Just nu är jag i en svacka, en ett svart moln och jag kommer inte ut. Det är grymt jobbigt. Det gör mig rädd att tänka på framtiden, jag vill leva nu och jag ska leva nu!

Kommer man upp till ytan någon gång?

Ibland undrar jag om folk bara försöker vara coola och tror det vet allt och bäst.
Men undrar om de någongång känner sig nedsänkta, deppiga eller är de som man alltid ser dem, men näsan upp i vädret?
Jag själv är ingen person med bra självförtroende, jag ser hellre att alla mår bra och har det bra, är lyckliga och finner sin kärlek före mig själv. Kommer det ingen kärlek till mig, så fine. Visst saknar man den men jag har en kärlek redan och det är till min häst.
Hade jag inte haft min häst hade jag aldrig klarat min vardag, jag hade aldrig kunnat göra så alla mina kompisar eller vem som helst skulle vara lycklig.
Visst, jag gör väl ingenting förutom finns som en stöttande vän om något skulle hända, hos mig kan alla prata och jag tror de flesta vet det.

De som har dåligt självförtroende får de någon gång känna sig värdig att vara uppe på ytan någon gång? Jag själv kan erkänna att de händer väldigt sällan, så sällan att man till och med hinner sakna det.
Jag är ingen person som behöver ha all uppmärksamhet eller ska vara i centrum hela tiden, jag kan gärna sitta på skyundan och bara lyssna. Jag är väldigt bra på att lyssna.
Men ibland vill man ha någon som kan lyssna på en själv, någon som förstår och kan hjälpa en med råd och inte bara skit i det utan verkligen lyssnar och att man kommer fram till en lösning tillsammans. En sån vän hade jag gärna velat dela mig med just nu.

Som jag skrev igår så är jag väldigt deppig, och jag kommer skriva på bloggen varför, eventuellt ikväll eller imorgon. Jag lovar er läsare att ni ska faktiskt få ta del av en del saker. Detta är en sak jag gärna vill dela med mig av. Ni behöver inte läsa, ni behöver inte förstå. Det är bara för mig så jag känner att jag kan lätta mitt hjärta.

Ibland kommer ovissheten fram

Jag vet inte om jag kommer blogga i helgen, det har hänt en sak som får mig att må väldigt dåligt.
Jag ska försöka blogga imorgon men kan inte lova något. Hoppas ni har förstående! :)

RSS 2.0