Dag 24 – Det här får mig att gråta

När jag inte mår bra och ingen tror mig 
När någon dör
En sorlig film 

Vet att det är helt olika saker men det sårar mig så otroligt mycket när ingen tror mig när jag är sjuk. Nu de senaste året har jag varit sjuk mycket och då blir det så att man är hemma mycket. 

De andra är jag nog inte ensam om ;)

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Att få komma till stallet varje dag och se min lilla goding i hagen / boxen. När jag ropar på han så tar han öronen framåt och verkar veta att det är jag. Att krama och pussa på honom och veta att han är min bästa vän. Han är den som kan lyssna bäst och förstå mig. Älskling <3

Dag 22 – Det här upprör mig

När folk ljuger, påstår att någon gjort något som den inte gjort och när folk går bakom ryggen. Det är nog det värsta jag vet. Gör någon något av detta så blir jag helt förbannad! Och det behöver inte handla om mig utan om min kompis eller något, jag lägger mig i och berättar tydligt och klart för den personen att såhär gör man bara inte!

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Ett annat ögonblick är nog när, hm. Det var nog när vi fick hem Bella - bus. Kommer så väl ihåg detta lilla pyret som åkte i sin resebur och gnydde för hon saknade sina kompisar. Hemma var det  bus och lek och sen somnade hon så gott i sin bädd. Vilket minne!

Dag 20 – Den här månaden

Usel jävla januari! Hatar januari, värsta månaden som finns ju! Det går knappt rida för antingen är det för kallt eller för halt. Man har inga pengar för de slösade man bort på julklappar i december. Man tycker skolan är allmänt trist för jullovet nyss tog slut. 

JANUARI SUGER!

Dag 19 – Detta ångrar jag

Förhållandet som höll i 8 månader

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Den har inte varit än! Min favorit kommer lätt bli min 18års dag! Annars var det nog, hmmm.. Vet inte riktigt, jag får ganska mycket varje år. Förra året var väl helt okej men året före det när jag fyllde 16år hade jag magsjuka .-.

Dag 17 – Mitt favoritminne

Hm mitt favoritminne, vad kan det vara? När jag nollar första gången med mr P och bara haft han i 2 veckor och knappt hoppat ett hinder över 80cm. Ganska coolt! 


Dag 16 – Min första kyss

Hm, min första kyss.. Jag har verkligen ingen aning, är det så att man ska komma ihåg det? Det var väl någon gång på mellanstadiet tror jag. Haha, vilket minne jag har!

Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar är att bli stuteriägare, föda upp hundar samt bli tränare i hoppning i alla fall. Ha en stor gård och bli känd!

Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?

Idag har jag haft på mig först pyjamas då. Sen bytte jag om till stallkläder och efter det joggingdress och sen ljusblåa jeans, lilla linne och ett stickad brun kofta.

Dag 13 - Den här veckan

Jag tänker köra ifrån en vecka bakåt. 

Torsdag: Jag jobbade, hela dagen. Nja, men från 9 -16 jobbade jag och det var väl sådär mycket o göra. Full fart lite i allafall. Sen fixade jag hos hästen och efter de var de slapp hemma, har jag för mig. Dåligt minne här!

Fredag: Jag hade körlektion på dagen och efter de så åt vi på Kina. Jag shoppade också en tröja och en ljusstake till mamma, ibland är jag snäll så! Sen red jag Pettson och efter det slappade jag järnet! 

Lördag: Jag jobbade mellan 9.30 - 15.00. Efter det så åkte jag hem en stund och sedan till stallet. Jag hoppade hästen, vilket gick väldigt bra =) 

Söndag: Jag och mamma åkte till Mydog och kollade på alla fina hundar! Sen mockade jag bara åt Pepsi. 

Måndag: Började Apun klockan 12.00 så hade fin sovmorgon =) Sen var jag på apu till 18.00 och sen fick jag åka hem. Missade bussen, den åkte förtidigt! Så mormor fick köra hem mig, mådde halvbra på natten. 

Tisdag: Magsjuk, låg hemma hela dagen. Mamma fixade hästen. 

Onsdag: Fortfarande sjuk. Gick en promenad med Bella och sen så fixade jag hos Pepsi. 

Torsdag: Fortfarande sjuk, skulle gått idag men mår illa som faen. Har ingen matlust så en dag till i soffan gör ingenting! Eller joo, det är sjukt tråkigt!

Dag 12 - I min handväska

HAHA verkligen rätt sak för mig, för jag hatar nämligen handväskor. Gå runt och bära runt med hela dagarna. Men i allafall, en vanlig skoldag har jag, min plånbok, dator, datasladd typ annars har jag väl bara plånboken. Inte så mycket, haha

Dag 11 - Mina syskon

Mitt syskon är en storasyster. Hon heter Elin och blev 20 i höstas. Just nu bor hon i London och jobbar som Aupair. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om henne, hon gick programmet estet - musik på gymnasiet och älskar att sjunga. 
När vi var små, jag typ ett halvår så körde min syster mig i en barnvagn. Kommer inte riktigt ihåg vad som hände men hon hade säkert jätte roligt. 
Ett annat minne sen när vi var små var när vi delade rum med hjälp av en vägg, vi hade varsitt rum men jag hade dörren ut till hallen. När jag var arg på Elin eller vi hade bråkat så fick inte Elin sätta sin fot i mitt rum, dvs att hon fick hoppa in och ut i sitt rum. 

Annars har jag inte så mycket mer minnen, men de med rummet är ett starkt minne!



Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

OJ vad jag inte orkar visa er utan jag berättar istället.


Såhär är lite av kläderna i alla fall :) 


Byxorna på denna bilden har jag på mig!

Sen är det en tunika typ som jag köpte på rean på GinaTricot förra veckan :) 

Jag är helt slut, men ska samla lite krafter nu och så ska jag åka och hoppa hästen :)



Imorgon får ni..

Imorgon får ni dag 10, idag har jag inte hunnit med. Imorgon ska jag jobba men lovar att jag fotar mig på ett eller annat sätt innan jag byter om till hästkläder!

GAMLA INLÄGG

ALLA GAMLA INLÄGG HITTAR DU HÄR!

Dag 9 - Min tro

Jag har ingen riktigt tro, jag tror på allt jag vill, det brukar bli lättast så. 
Jag tror knappt gud finns, det gör det bara ännu konstigare eftersom jag faktiskt är konfirmerad. Men ändå så vet jag inte riktigt vem som skapade jorden och vem som gjorde vad. Jag tror helt enkelt det bara fanns där en dag. 
Så nu vet ni om min tro ;)

Dag 8 - Ett ögonblick

Ett ögonblick kan ju vara precis vad som helst. Mitt bästa ögonblick var när jag såg Pettson för första gången, han hade sånna underbara ögon jag bara fastnade för. De djupa, mörka, söta ögonen med de djupa ovanför. Jag var precis fast! Det har jag varit från första gången jag såg han, att han dessutom var en pigg kille gjorde inte saken bättre, han var min! 


Sötnos!



Jobbat..

Jag har jobbat ett pass idag, kommer bli skönt sen när pengarna rullar in på kontot! 
Sen åkte jag till stallet och sen direkt på körteori och efter det direkt till Emilia där jag förlorade stort på monopool. Nu sitter jag i soffan igen, och vet ni en sak? Jag gillar detta livet, de ska vara fart och fläkt och det ska hända mycket hela tiden! I liiikkke! ;D

Nu ska jag spela lite the sims innan jag stänger ögonen för idag, imorgon ska jag städa lite tänkte jag, tvätta och så rida min ponny! :)

På måndag, den 10 januari stänger jag ner denna bloggen. Jag kommer endast blogga om speciella saker så som agility resultat.

Dag 7 - Min bästa vän

Min bästa vän heter Emilia Edman, hon är född den 19 februari 1993. 
Vi började umgås när vi var fem år gamla, allt började med att vi började med hästar och jag fick rida hennes shettis Mumrik. Sen har vi aldrig gått i samma klass eftersom vi gick A och B. Jag gick i A och Emilia gick i B. 
Men vi har umgåtts och allt som har med hästar att göra är jag och Emilia. 
Sen blev jag skötare på Emilias lillasystershäst Bonanza och då började vi rida tillsammans allt mer och sen fick jag ju Pettson och då stod vi i samma stall i ungefär 1år. Då red vi typ jämt och innan vi fick mopparna så cyklade vi alltid till stallet. Emilia bodde nämligen då i Timmele. 
Sen började vi ju tillsammans nere i Varberg, tyvärr fick jag ju flytta hem igen men vi hade verkligen rolig tid nere i Varberg :) 

Sen har vi som säkert alla andra haft våra svackor men nu är vi uppe på toppen av berget igen! Vi har gjort de mesta tillsammans och mer ska det bli! 

Love you girl!





Dag 6 - Min dag

Dagen idag började tidigt, klockan halv åtta ringde klockan och strax efter åtta så åkte vi med min syster Elin till flygplatsen då hon skulle tillbaka till London. 
Sen åkte vi tillbaka hem, då satte jag mig och spelade the sims 2 och sen plockade jag undan i köket lite. 
När mamma kom hem så skjutsade hon mig till stallet så fixade jag stallet och red Pepsi som gick åt helvete idag. Sen åkte jag hem och nu har jag duschat och kollar nu på Familjen Annorlunda som börjat idag igen :)

Det var min dag, inte så händelserik dag men allt jag gör är inte så händelserikt ;)

Lite film :)


Förhoppningsvis kan de se bara bättre o bättre ut :)
Tack Anna som filmade :)

Fullt upp!

Som ni märker har jag fullt upp, hela tiden och jämnt. Jag hinner verkligen inte med allt jag vill och kan göra. I vår kommer jag blogga om jag har kvar alla bloggar på 4 bloggar. Denna, min nystartade tillsammans med Emilia, min häst blogg som min lärare läser och min apu blogg som en annan lärare kommer läsa. Förstår ni att jag kommer ha fullt upp? Och för att jag ska klara mina betyg måste jag lägga mer energi på dessa två bloggarna. 
Jag har knappt något roligt att skriva i bloggen heller, jag vet att jag kommer tappa så otroligt mycket läsare om jag bara någon igång går in och skriver. Men jag tror detta får vara en liten off blogg just nu när skolan drar igång. Den kommer bara användas för tex saker med hunden eller något speciellt. 

Jag hoppas ni har förstående med detta och vill ni nå mej så kika in på www.tavlingsryttarnaa.blogg.se 



Agility tävling

Idag har vi gjort våran DEBUT. Herregud, trodde jag skulle dö av nervositet. Banan var skit svår, tyckte jag som aldrig startat agility men vi kom runt hela banan men diskade på 4:e hindret som var en tunnel som var böjd. Det hade Bella aldrig testat innan och det var mörkt där inne och slalomen gick sådär men annars bjöd hon på hindrerna och letade själv, så duktig! 

Annars har min syster fått the sims att funka, lite sådär halvbra men det funkar :) Så det ska jag nörda och spela nu, dock ska jag göra friterade bananer strax :)

Dag 5 - Vad är kärlek

Kärlek är något helt fantastiskt och något man gärna vill ha. Kärlek är något man sällan får och när man väl fått det så håller man hårt om det. 
Fast kärlek till ett djur är också speciellt, kärlek till ett djur är också något magiskt men ändå ganska uppenbart.

Kärlek är något svårt att få, kämpa för det.

Dag 4 - Det är åt jag idag

Eftersom det var nyår igår så kanske inte detta inlägget passar så bra.. Men jag måste ju! 
Idag började jag käka typ godis och chips? När jag kom hem så käkade jag potatisgratäng och kött med sås som blev kvar efter igår. 
Nu har mina fastrar varit här så då käkade jag något med tunnbröd och knäckebröd, gott :) 
Sen käkade vi potatis och kyckling i ugnen och efter det var de efterrätt, någonting. Haha känner att jag har bra koll!

Lite slö idag

Hade roligt igår, bättre mår man idag. Bara bita ihop för snart kommer mina fastrar på middag, lägg på happy smile ;D

 


RSS 2.0