Dag 30 - Ett sista ögonblick

Ett sista ögonblick, jag kommer ihåg när min kanin dog.. Jag satt och klappade henne när hon tog sina sista andetag. Jag gråter fortfarande och lilla snuttan, jag kommer aldrig glömma dig. När du försökte rymma, när vi försökte få dig hoppa, när du skulle banta, när du satte dig i mitten av buren smart som du var så vi fick krypa halvvägs in i buren för att få tag på dig, för ute på nätterna kunde du inte vara! (enligt oss) Eller varje gång man tittade på dig och man kände sig varm inombords. Älskade kanin, jag saknar dig!

Dag 29 - Mina ambitioner

Mina ambitioner, hm, svårt.. Mina ambitioner är att tävla 160 klasser, bli tränare, äga ett stort stall, antingen försäljningstall, stuteri eller ett tillridningstall. Jag har också som mål att föda upp hundar :)

Dag 28 - Det här saknar jag

Gemenskapen i Kattåkra, gud vad roligt vi hade!! Man tänkte inte på något utan far runt som en dåre jämt, men fy vad roligt vi hade! 3 - 4 timmar var det lätt i stallet!! :) 

Något annat jag saknar är min kanin, Jumbolina. Ha någon att gosa med och pussa på och höra knapra på sitt hö. Älskade kanin, du skulle leva idag med!

Dag 27 - Min favoritplats

Min favoritplats är helt klart stallet!! Där trivs jag som fisken i vattnet, jag är aldrig stressad i stallet. Här kan jag släppa alla tankar och bara slappna av! Älska stallet!
På ett annat stället jag trivs är stranden i Varberg, eller där vi har våran husvagn. Ibland kan jag gå ner och sätta mig på stranden, titta ut över vågorna och bara tänka. Självklart kommer vissa dystra tankar upp, men det kan behövas ibland..

Dag 26 - Mina rädslor

Jag har många rädslor, en av dem är inbrottstjuvar. Har alltid varit rädd för inbrottstjuvar. De kan förstöra så mycket i ens liv. De tar så mycket fina minnen och förstör mer än vad de tror. Lämna mitt och  ta vara på ditt!
En annan rädsla jag har är att bli djupt sårad, jag har blivit djupt sårad en gång och det är något jag inte vill bli igen. Men också att såra någon djupt, det måste vara en hemsk känsla..
Att förlora någon man älskar, tänk om jag skulle förlora min hund, min häst, mamma, pappa eller min syster? Vad skulle jag göra utan dem? Neej ussh!!

Dag 25 - En första

En första känsla, en första händelse. 

Jag kommer så väl ihåg när jag lärde mig cykla utan stödhjul, eller kommer ihåg gör jag väl inte men jag minns när mamma och pappa återberättar. Då tog jag en kompis cykel som inte hade stödhjul och tyckte den var mycket coolare än min lilla töntiga rosa cykel med stödhjul. Det var på en camping och så drog jag iväg och cyklade en sväng, coolt?!

Kul att några fortfarande läser!

Hej, jag bloggar ju från en annan blogg just nu. Men roligt att fortfarande några läser min blogg!

RSS 2.0