14årig tjej våldtagen i skolan

Jag läste i denna bloggen om ett program med uppdrag granskning, vill ni se de programmet gå in här

En flicka har blivit våldtagen i skolan, på en skoltoalett. Killen som gjorde det är dömd och har åtalats för sluten ungdomsvård men ändå så hyllas killen och alla tror att flickan ljuger. Nästan alla står på killens sida och tror att flickan ljuger och säger såhär bara för att få pengar.

Vuxna människor som startar olika sidor, bloggar m.m för att få killen friad, enligt dem har han inte gjort något.
Hon blir kallad hora, lögnare och fitta.
Hur kom de sig att han blev så populär från början? Att han är skysst och ser bra ut har kommit från många, men varför våldta för att man är snygg?

Killen döms som sagt och får byta skola, ändå kommer han tillbaka till skolavslutningen i sin gamla skola och blir hyllad. Han delar ut vita blommor till alla i sin förra klass och sina lärare och han får applåder. Den skolavslutningen gick inte flickan på, hon valde att istället åka bort. Klokt beslut.

Prästen i programmet säger att han tycker synd om pojken, grubblar lite och sen säger han att de är synd om flickan också. Men han tycker det är uppenbart att pojken ska få komma till kyrkan eftersom det är en öppen plats för alla.

Jag hoppas killen får sig en tankeställare när programmet kommer upp, varför ska han hyllas när han blivit dömd och gjort det, han har faktiskt erkänt en gång.
Hylla flickan istället som står upp och berättar hela historian för tv, hela Sverige kommer se programmet och hon hyllas inte ens för att ställa upp.

Jag hoppas nu flickan blir trodd av alla människor och att hon kan gå vidare, bygga upp ett nytt liv i lugn och ro. Kämpa vidare och vara som en vanlig tonårig.

Tycker ni detta är rätt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0