3 veckan!

Inleder nu 3 veckan imorgon i skolan, jag har ett ganska gött schema och det är inte så farligt att gå i skolan nu! Dock har jag bara 1 vecka kvar tills jag har en tenta i företagsek A så det blir plugg ikväll och imorgon innan skolan börjar skulle jag tro. Ibland är skolan också tråkig! Men man måste ha lite studentfeeling känner jag!

Beställt studentmössa!

I tisdags så hade vi möte om studentmössor och provade ut och beställde. Det var många och där ingår jag som tyckte det var väldigt tidigt att beställa mössor nu men i allafall så gjorde vi det. Jag fick ta strl 56, trodde jag hade större då jag har 59 på mina hjälmar. Sen provade jag ut en luvtröja som jag ville ha. Gick sedan och beställde och grejade. Jag valde då ett paket som man fick med champange glas och en tuta. Gick sedan in och beställde och tog med ett linne vi ska ha, tröjan och så fick man en tshirt med på köpet, tog tutan och glaset med namngravyr och mössan då såklart. Tror summan om jag såg rätt stannade på 1700 kr! :o förstår inte hur det kunnat bli sååå dyrt? Det måste vart massa jag la till som jag såklart inte skulle ha. Tur däremot att man kan gå in och göra om och fixa senare så det blir precis så jag vill ha det och inte så farligt dyrt kanske?
Jag blev faktiskt lite mer tagen på sängen för jag trodde bara vi skulle prova mössorna och kläderna och beställa senare men paff så skulle vi beställa allt på samma gång och det var jag inte riktigt med på. Okej att beställa mössorna men inte kläderna, visste ju ingenting! Men nu är det beställt och har en del att se fram emot i April ;-D


Bloggar om sista året!

Tänkte faktiskt att jag skulle blogga om sista året på denna bloggen, inte hästrelaterat utan mer en blogg för att jag ska ha och minnas sista året på gymnasiet. Ska försöka komma med så mycket bilder och roligt skoj jag bara kan. Nu i början kan det ju vara lite glest eftersom det inte händer så mycket men sen i vår ska denna bloggen sprudla med mycket bilder, roligt äventyr och såklart mycket text och härligheter! Jag hoppas ni följer mig på MIN studentresa genom 3an!

Startat ny blogg

Om ni inte märkt det så har jag en ny blogg, www.tavlingsryttarnaa.blogg.se!


RSS 2.0