GOTT NYTT ÅR


ÖNSKAR ER ALLA LÄSARE ETT GOTT NYTT ÅR


Dag 3 - Mina föräldrar

Vad ska jag säga om mina föräldrar, att det är helt knasiga men annars helt vanliga? 

Mina mamma är född 1966 och uppfödd i en by norr om Timmele. Hon jobbar som produktansvarig på Bogesunds Väveri i Ulricehamn. På väveriet har hon jobbat i typ över 20 år. Min mamma har alltid gillat att som heter tyget, garn och nålar att göra då hon började plugga som syslöjdslärare. 
Min mamma gillar också sjunga i kör och har sjungt i Timmeles kyrkokör innan men sjunger nu i en kör som heter Occapella. Älskar dig mamma! <3

Min pappa är född 1959 och uppfödd i faktiskt samma ställe som jag, Timmele. Dock inte i detta huset. Han flyttade runt lite när han var liten och har bott i Halmstad bredvid en djurpark. Min pappa jobbar som lastbilschafför och innan han startade eget körde han flisbil i hur många år som helst. Men de företaget las ner när personen som ägde det gick i pension. Min morfar hade egen grusbil och när han hastigt gick bort valde pappa att överta hans lastbil och då startade eget. Han bytte lastbil för några års sedan och kör nu allt ifrån jord till snö och saltar vägar. 
Pappa gillar allt som har med motorer och sånt att göra, häftigaste upplevelsen för honom var nog när han i somras fick besöka ett formel 1 race. Älskar dig pappa <3


Dag 2 - Min första kärlek

Jag har faktiskt aldrig haft någon riktigt kärlek. Men mitt första seriösa förhållande var med Niklas. Vi var tillsammans i 8månader, just nu är de 8månader jag bara vill glömma. Han var inte min första kärlek för jag tror att kärlek är något riktigt helt underbart. Det ska kännas helt hundra rätt. 

Jag vet dock en person som skulle kunna få låta mig känna detta. Men tyvärr ser han inte det.

Hejsan!

Idag har jag varit i Borås och shoppat, helt slut och verkligen as ont i ryggen. Funderar på att trimma hunden nu i brist på annat. Sen ska jag sova tidigt idag. Imorgon ska jag ha sovmorgon första gången sen jag fick jullov tror jag, tjena vad bra de kan bli! 

Ni ska få se sen vad jag har köpt!


Dag 1 - Om mig


Jag heter då Linnea Borgström och är född den 10 april 1993. Jag är uppväxt och bor fortfarande i ett litet samhälle som heter Timmele. 
Har alltid varit en tjej som tycker det är roligt att prova på nya saker och gärna ha 1000 olika saker att göra samtidigt. Jag är en tjej som knappt kan sitta still och vill gärna hinna planera dagarna i ända, även om det aldrig blir som jag tänkt mig!

Jag har testat på att spela fotboll, tennis, dansat bugg, varit med i kör och säkert något mer. Men jag fastnade för de underbara söta fina djuren, hästar. Jag har nu sen ungefär 4 år tillbaka en egen häst och har också en hund som hela familjen äger. Jag ställer ut och tränar agility med den. 

Jag är en person som sätter alla före mig själv, alla andra ska må bra framför mig vilket gör att jag verkligen kan må jätte dåligt ibland men oftast mår jag toppen! Jag är en person som lätt tar ansvar och älskar lära mig nya saker. 



Det var om mig!


Ganska tidigt???!

Japp, såhär bra går det när man säger till sig själv att man ska gå och lägga sig tidigt. Nu ska jag faktiskt stänga av datorn och stupa i säng. Fy fan vad trött jag är! Snart går jag nog rätt in i väggen och kommer aldrig mer vakna upp! 


Gammal bild på mig!



UTMANING

Tänkte dra igång en utmaning för mig själv och för att ni ska få lära känna mig. Jag drar igång imorgon om inlägget om mig själv. Sedan får ni som dagarna här nere! Ha en rolig läsning! 

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Jag lever!


Lilla Murre!

Jag märker nu att det blir ganska dåligt med uppdate här från min sida. Jag lever faktiskt!
Igår jobbade jag verkligen bena av mig, seriöst? 8timmars långt arbete med endast 30min sitta ner och käka lunch. Det kallar jag jobb! Men jag ska inte nämna något i bloggen om kunderna men hallå? Vad finns det för personer egentligen??? SUCK!
Efter jobbet igår packade jag väskan och sen begav mig mot Emilia och där åt vi mat, pitabröd och kyckling av något slag och sen kollade vi på piraterna och sedan spelade vi monopool som jag var såå nära att vinna, eller i alla fall en stund innan vi slutade spela! Sen somnade vi nog inte förens typ 3. 

Idag så var de upp med tuppen och åka och träna för Marina. Seriöst, min häst har fan damp ibland alltså. Jag undrar ibland hur han tänker? I slutet efter typ 1 timma och 15min så funkade han helt ok. Efter det så var det mot stan och så körde jag min körlektion som gick fint! Ska kolla när jag ska jobba nästa vecka och förhoppningsvis kunna sticka in till stan snarast för att boka upp en till nästa vecka :) 
Sen efter det så gick jag till torgstallet och köpte lite mat och sedan gick jag till mammas jobb för att slippa vara ute i kylan. 
Sen mot körskolan igen och gå på körkortsteorin. 

NU är jag hemma igen och damn vad trött jag är. Det blir en kopp varm oboy nu och sedan ska jag nog installera The Sims 2 på denna dator och efter det blir det nog sängen ganska tidigt!


Hos Emilia

Sitter hos Emilia, hon har inget trådlöst internet och jag som tog med datorn!! Får panik på den ungen ibland alltså!!
Vi sitter och kollar på piraterna och jag försöker få bort all värk i mina ben! AJJJ det gör ont efter 8timmars jobb. Imorgon blir det träna, körlektion och efter det körteori innan jag är hemma strax efter 18.00 :)

Nu ska jag gå, Mathilda ska sitta här!

BESÖK

Nu gör jag mycket reklam för våran andra blogg, min och Emilias. Hade varit grymt skoj om ni besökte den! 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN

(Besöker ni den och ni kommenterar den får ni en länk på denna bloggen! ;)

Lite besök


Nu ska jag till min kusin och träffa henne och vårat kusinbarn. Evigheter sedan man träffade dem! 
Sen kommer farmor hit och äter middag, efter det blir det iväg till stallet och rida. Sen ikväll ska jag installera lite saker på datorn tror jag. Blir en lugn och tidig kväll ikväll, imorgon ska jag jobba! 

Nu ska jag se om Elin är klar så vi kan gå!


Film x3


Film tredje gången gilt. Har sett denna filmen typ 100 000 gånger men satte på den i torsdags. Och somnade bara efter typ 5 min och igår satte jag på den också såg typ 20min. Nu ska jag kolla färdigt den så jag kan satsa på min heartland dvd box imorgon :) 



Julhäst


Ska nu iväg och rida stålle hästen. Tänkte vara extra jobbig och köra ett pass ute i paddocken eller på gräsbanan så han får jobba extra hårt. Fint väder är det idag också, tacka gudarna för det! Men blir nog extra mycket kläder på ändå, kallt är det ute!
Ska prova nya hjälmen tänkte jag i alla fall :) kram på er!


Julklappar 2010


Armband!


Pengar av mormor och farmor :) 


Pengar av kusinerna :) 


Film av Elin


Heartland serien! Älskar böckerna, nu är äntligen DVD min! Elin har specialbeställt ifrån Canada!!!!!!


Pengar av mammi och pappi :) 


Halsband av min faster Inger :) 


Tofflor, bodylotion och shower gel


Tomte från mormor :) 




Ny ridhjälm :) 


Nya stigbyglar som passar till mina stövlar :) 


En almenacka med bara dvärgsnauzer! 

Nu ska jag sova :)


Girl in the world

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world!
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands 
How to make you feel like a man (yeah)

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only one...

Julafton

Jag ligger i soffan, vet ni. Det är ju faktiskt julafton. Helt galet sjukt vad tiden har gått fort. Jag minns förra julafton som den var igår. 
Nu ska jag snart ta en dusch och sedan blir de göra sig i ordning till att åka till mormor, ska bli mysigt med lite julmat och Kalle och hans vänner :)

Hoppas ni får en fantastisk julafton!

GOD JUL!

Klockan är faktiskt över tolv, nu är det julafton och snart går mina ögonlock ihop. Önskar er en riktigt GodJul och hoppas ni får en bra julafton! Själv ska jag tillbringa julafton hos min mormor på dagen och sen till min moster på kvällen! Förhoppningsvis kommer uppdatering imorgon men ska inte lova något! 



Gårdagen

Såhär såg jag ut i går, kanske inte syns så mycket med en klänning och så en pälsväst utanpå. Mycket lyckad kväll igår faktiskt men jag mår som jag ska idag. Ne jag mår faktiskt inte så dåligt om jag ska vara riktigt ärlig! 


JULLOV


NU HAR VI JULLOV!


Jullov snart!

Nu har vi gått halva tiden av gymnasiet, vilket betyder att vi har halva gymnasietiden kvar. Tungt skulle nog många säga. Oerhört skönt skulle jag säga. Vi har så mycket kvar men ändå så lite, tänk vad tiden har gått snabbt och tänk då, vad tiden kommer gå fort nu! Vipps så stor vi där på trappan och sjunger och tycker livet inte kunnat vara bättre :)

Jag skulle inte vilja vara i tex min kompis Emilias sits, hon gick också i Varberg innan hon flyttade hem, dock alldeles för sent så hon hade ju ingen möjlighet att göra som jag, hoppa på en linje utan var tvungen att börja om nu i ettan. Alltså har hon myycket kvar!

Idag har jag varit och kollat upp mitt lilla finger som inte verkar vilja bli bättre. Har nu det i ett jätte stort fint paket runt två fingrar vilket gör det allt mer komplicerat. Jag har fått röntga det och hoppas snart på att få veta resultatet. Vore pricken över i:et om jag gick gips nu precis innan jul och allt, hm nej tack avstår nog detta!

Nu ska jag landa ner i soffan och proppa i mig god choklad, varning tjock? Nej! Sen blir det oboy med grädde och efter det sängen. Imorgon är det skola i typ 2 timmar sen är det efterlängtat JULLOV ;D

Mys eftermiddag

Mys söndag med oboy med grädde och rostat bröd. Otroligt bra eftermiddag på en måndag. Snart blir det stallet och efter det ska jag sova tidigt idag. Är sjukt trött.

Skolan!

Försöker komma på något roligt att skriva om, hittar dock inte på något. Idag blir det hem och skriva klart ett tal, sen är man helt finito på hela året med skolarbete! Sen ska jag rida min sötnos och efter det ska jag nog ta ett bad eller en dusch i alla fall :) hihi!


jag bloggar på två ställen!

Just nu bloggar jag på två ställen, jag kommer i vår blogga på 3 bloggar eftersom jag kommer då ha en apu blogg. Så det kommer antagligen blir mindre och mindre bloggning från min sida på denna sidan. Men denna bloggen är tänkt att jag ska blogga om mitt liv, vad som än händer. På min andra blogg som jag delar med en kompis kommer jag skriva om allt som händer i hästlivet. Så där får ni från och med nu följa mej! 


TÄVLINGSRYTTARNAA - Från botten till toppen!



Ingen agility

ingen agility idag heller, buhu! Mamma är på någon körsak och pappa jobbar, istället får jag en eftermiddag i soffan med julmust och one tree hill :) Jag har börjat kolla från säsong 1 igen och det är ju sååå bra =) Kan nog aldrig sluta och kolla på det! 

Sen ska jag på möte och efter det ska jag nog på en fest, vi får se hur det blir!

Hemma hos Emilia

Bara för att, så skriver jag här! 
Nu är jag hemma hos Emilia, vi har ätit tacos och snackat och nu har jag fixat klart en halvfärdig design till något som snart kommer publiceras =) Såååå håååållll uuuttt! 
Jag jobbade ju idag som sagt, så otroligt mycket folk, or noot! Så hade egentligen inte behövs där, men skönt o få in lite pengar i alla fall :) 
Imorgon ska jag åka tidigt ut till stallet och sen blir det hem och slappa och hoppas på agilityträning på eftermiddagen och sen är det möte 17.30 och sen blir det tagga upp inför tävlingen på söndag :) Ska hoppa två clearrounder på 90cm, kommer bli funfun! :) 


Emilia och Candy i egen profil!



Jobb, thalallala

Nu ska jag iväg och jobba i två timmar, ska bli skoj att äntligen komma igång igen! Sen efter det ska jag dra till Emilia och sova där, ska käka tacos och fixa lite :) 
Nu ska jag göra mig iordning det sista sen blir det att fara, hörs kanske senare annars hörs vi imorgon :)

Jävla skitprov

Har gjort ett prov som gick åt helvete, har nu bara en lektion kvar och sen blir det utreritt med Ebba som skulle blivit av för länge sedan men jaja, skönt att de blir av nu äntligen :)
Sen ska jag hem snabbt och packa för ska jobba och sen sitta i skidshopen i en timma för sedan hem till Emilia, äta tacos och sova över. Mer uppdate senare =)

Min alldeles egna stjärna


Du är min alldeles egna stjärna. Min idol. Min favorit. Du är den jag ser upp till. Min älskade häst, vad ska jag göra utan dig sen?


Sjukt nöjd med ponnyn!


Du är bara bäst i hela världen!


En lektion kvar!

Endast en lektion kvar och sedan är det ner till stan och köra köra köra. Kommer gå åt helvete då jag inte tycker om att köra i snö. Sen efter det ska jag direkt till apuplasten som sagt.
Redovisningen gick åt helvete, filmen som vi skulle visa ville inte visas så det blev lite misslyckat men nu är den klar i alla fall :)

Nu är det dags att snart äta lunch, inte hungrig men jaja!

Redovisning

Jag har redovisning i samhällskunskap idag, varför kan man inte bara ställa in alla lektioner sista veckan så man får lite slappt? Ja tänka sig om man kunde få den viljan igenom. 
Jag skulle haft idrott men värk i ben och mage kom tillbaka, så det blev ligga sängen för den skulle puts väck. Nu är den nästan borta så får åka in och göra redovisningen i alla fall, hoppas jag kan stanna kvar till svenskan, blir ett himla åkande annars. Sen blir det körlektion och efter det direkt till Apu platsen och kolla lite saker, helt sjukt som jag har längtat efter denna apu plats och nu är den bara några veckor i från mig :) Sen hem och äta och plugga lite och sen till stallet och ikväll blir det träning, sjukt roligt :) 

Nu ska jag höra med pappa om han kan skjutsa in mej annars måste jag ringa mammi! Nackdelen med att inte bo i Ulricehamn!

Lite happyface

Nu har jag varit på körteori och sen varit i stallet och ridit Pettson. Ska undersöka lite med andra bett, tyvärr är det ju så satans dyrt att köpa nytt bett för att bara prova så ska kika runt lite och se vad de finns för olika bett! 
Nu ska jag duscha och sen blir det Hellcats och lite sova kanske, skola imorgon med redovisning. Sa jag att det bara var 6 dagar kvar att gå upp sent?? Mycket skönt ;D

Outfits idag

Skit dålig bild men ja, denna köpte jag igår, mycket nöjd med den!


Lite teori


Snart är det dags för lite körkortsteori så jag ska gå och fixa mig nu. Efter det blir det rida snyggingen Pettson i ridhuset, hoppas det inte är för mycket folk bara! Sen hem efter det och ta en dusch och sen sova. 
Jag har varit hemma idag pga magvärk, blää hatar att vara sjuk! Men nu är det snart jullov som tur är och det gillas =) På lovet ska jag jobba och köra så mycket som möjligt, dessutom ska jag rida min lilla pålle och jag ska fira jul och nyår som man gör på jullovet såklart ;) 

Tack o adjöss för mig !


Julkort


GodJul och Gott Nytt År!


Orkar inte gå och lägga mig..

Orkar inte gå och lägga mig, verkar så himla jobbigt faktiskt och nu precis kom jag på att jag har ett nytt one tree hill avsnitt och kolla på tror jag! Tjoho nu blev allt så mycket bättre! Men orkar inte att det är skola imorgon, onsdag, torsdag och fredag även om mitt schema är rätt slappt :) 

Imorgon är det låååång dag och sen körteori efter det och sen blir det ridning på heasten! Imorgon ska jag och Emelie rida med tomteluvor om Emelie hittar sin!! 
Sen blir det hem och sova! Jobbig dag imorgon så lätt! 


Ibland får man lov att vara lite ego!



Shopping i Borås!

Då ska vi se vad jag har köpt i Borås och så jag inte missar något ;) 

  • Ett par skor
  • Två par jeans
  • En skjort tunika
  • Julklapp till Emelie
  • Tomteluva till Pepsi
  • Två paket till julklappshoppningen
Nu ska jag kolla klart på Sveriges hjältar som är helt underbart! Tänk vilka insatser människor har gjort alltså! 



Nya saker

Som ni ser på bloggen har det hänt lite saker. Kommer försöka fila lite mer på det på jullovet om jag hinner! Väldigt enkelt men det får duga!
Sen kommer det bli lite mer förändringar, denna bloggen kommer ligga åt mitt andra liv förutom hästar, kanske lite mer hundar och tips och trix osv på livet!
Mer info kommer senare om detta!

Nu hoppas jag att skolan snart är slut, sen blir det att åka direkt till borås =) Hoppas på mycket shopping, måste skriva vad jag ska köpa oxå ;)

Lucia

 




Har precis kollat på lucia i skolan. Mycket fint :)
Nu ska vi sitta i skolan fram till 15.00 sen ska jag och mamma förhoppningsvis åka till Borås. Hoppas på lite shopping, behöver köpa en ny almenacka för min går ut nu 2010 och jag känner att det är massvis som händer efter jul som jag inte har koll på!
Sen måste jag nog inskaffa mej ett par nya jeans, ett av mina par har nämligen blivit för små, vet inte om det är jag som tvättat dåligt eller växt... Sen blir det lite julklappar också :) Sa jag att jag kommer bli fattig???

Igår tog vi kort på mej och min häst, har får ni ett smakprov.

Allt för mig så länge!


Vinterbilder


Fina vänner får fina bilder :)


JAY VANN


Här är vinnaren av IDOL 2010 
JAY SMITH


Bilder från tisdagen - ELIN 20 ÅR

 





IDOL FINAL IKVÄLL



Idol final ikväll! 
Har ni följt det? Det har jag! 
Vem tror ni kommer vinna? 

Jag tycker både Jay och Minnah är bra, dock tycker jag Jay är lite mer rockig och kanske inte platsar i Idol. Minnah är grymt bra hon också och helt coolt att hon faktiskt åkte ut och sen fick chansen att komma tillbaka igen och slå helt stort igenom. Nu står hon i final? Vem hade egentligen kunnat ana detta när hon åkte ut för x antal veckor sedan. Inte jag i alla fall. 

Men tror båda känner sig som vinnare, det är ju oftast så att båda kommer få skivkontrakt och de ena efter de andra. Är man topp 10 har man nog en karriär snart, eller i alla fall inom sinom tid tror jag. 

Minnah ska sjunga:
  • Eget val - What you waiting for? (Gwen Stefani)
  • Tittarnas val - Twist and shout (The Beatles)

Jay ska sjunga:
  • Eget val - Higher (Creed)
  • Tittarnas val - Like a prayer (Madonna)
Båda kommer sjunga vinnarlåten: Dreaming people

Vill du rösta? 
Jay har numret: 099 414 01 
Eller smsa JAY till 72 400

Minnah har numret: 099 414 02
Eller smsa MINNAH till 72 400

5.70kr per samtal / sms + trafikavgift!

Muffins a la tigerkaka!

Nu har jag bakat muffins och en tigerkaka. Muffinsen blev ganska coola tyckte jag, förhoppningsvis tycker de i stallet det också imorgon då det är julpynt =) 

Nu ska jag strax åka till stallet i denna kylan, vet om det inte blir någon ridning, är inte riktigt på hugget idag.


Baka baka!!

Nu ska jag ställa mig och baka lite, tycker det ger lugn och ro i själen och samtidigt, vem vill inte komma hem till en nybakat hus? Nu menar jag lukten såklart och inte att man bakar huset. 
Ska försöka ta lite bilder på mitt mästerverk också, tanken är att jag ska baka tills imorgon då vi har julpynt! kram

Inte min dag idag

Bloggen har gått åt sidan idag, inte min dag idag. Orkar inte mer nu, snart går jag in i väggen. Vill bara ligga i min säng och storgråta och hoppas på att gud ser mig och tar mig till en annan planet. Har för mycket, har för mycket stress. Imorgon hoppas jag på nya tag, vi hörs imorgon!

Nu måste ni hjälpa mig!

Pga av elaka kommentarer undrar jag nu, vart spårar ni era IP adresser? Hade varit super bra om ni kunde hjälpa mig!!

Hälsa 9orna välkomna!

Nu hälsar vi 9orna till Tingsholm, hoppas ni får en bra dag här och välj hm handel eller inte.
Tack o ajöss!

Dagen såhär långt

Visst är klockan mycket men min dag idag har varit helt okej. 
Började dagen med idrott då två av mina klasskompisar hade elevledd lektion, de hade innebandy, vilket var väldigt roligt :) 
Sen hade vi samhäll och då jobbade vi med att jämföra två tidningsartiklar, jag och Nea kommer jämföra aftonbladet och borås tidning. 
Sen hade vi mentorstid och efter det lunch. Sen hade vi svenska och vi fortsätter så fint skriva om våra högtidstal, ska jag nämna att jag inte kommer någonstans? Det är sjukt tråkigt ska ni veta!!

Sen hämtade pappa mig och så ner och boka en till körlektion, en lektion nästa vecka och en vecka där på! Sen ska jag boka veckan efter det, så får de rulla på :) Hur jag ska få pengar till de är nästa fråga! 

Sen till stallet och rida lite snabbt innan man fick en rejält arg mamma efter sig, jag stressade och stressade. Sen hem och jag lagade tradamacka, vilket gick sådär bra men jaja. Sen har jag suttit här i soffan och bara glott tv. Känns som något är på G i kroppen, förkylning eller något liknande, as skumt så jag bara slappar för att bli av med det! 

Imorgon kommer 9:orna på besök så då ska vi prata om UF företaget och lite sånt! Tråkig dag antagligen men tummen upp att vi får sluta tidigare! :) Då ska jag till stallet snabbt, fast jag åker nog hem först eller något sånt och sen hem och börja plugga på allt vi har nästa vecka, blää!

Mitt ridpass idag!

Red i snön idag, jag och Emelie skulle fotat men insåg att det blev alldeles för mörkt så vi får göra det en annan dag! Men vad jobbigt det är att pulsa i snön för dem, de tyckte det var riktigt roligt att galoppera och rida fram i snön men sen när det blev lite mer galopp och trav tyckte dem det var as jobbigt!

Läser ni det jag skriver?

Ibland känns det verkligen som man får kommentarer utan att det läst vad jag skrivit. Så nu tänker jag ställa en rak fråga, svara ärligt är ni snälla.

Läser ni det jag skriver? Ja/nej

Teorikurs

Hemma från teorikurs del 1. Vi satt väl i en och en halv timma och pratade lite, roligt roligt!
Bokade också en lektion, men ska gå imorgon tror jag och kolla om det finns någon lektion nästa vecka, måste ligga i även om det känns långt kvar tills min födelsedag! 

Nu lagar jag bacon och pasta, ingen hemma så då får man göra lite själv. Sen blir det bara slappa i soffan, sjukt trött!

Högtidstal

Idag hatar jag svenska, det är det jobbigaste man någonsin kan ana!
Vad ska man skriva om? Vem ska man skriva till? Seriöst, idéer noll!


Bra dag!

Bra dag idag känner jag! 
Försov mej så jag inte hann med bussen i morses, låg och halvlyssnade på radion och gick upp vid nio. Duschade och lagade äggmackor. Äggmackorna blev sådär. Nu sitter jag här, ska nu gå upp och sminka mig och fixa håret. 
Sen tar jag bussen in vid kvart i tolv och sen går jag i skolan till fyra och efter det är det ner till körskolan och gå körkortsteori hela eftermiddagen och sen blir det hem och bara slappa. Jag kommer nämligen inte till stallet idag, mamma är borta och pappa kan man ju inte räkna med, dessutom snöar det ju ute så jag tror verkligen inte man kan räkna med honom idag. Jag ska nog gå och lägga mig tidigt idag, jag gjorde det igår, eller ah jag var i säng vid kvart i tio och så läste jag lite teori innan jag somnade vid tio och jag känner mig mycket mer utvilad idag :) 

Men nu måste jag pyza, ha en fin dag mina vänner =) 


Jag längtar tillbaka!



Ännu en film att redigera!

Idag fick jag mamma att filma min lilla goding! Blir mycket bra sen, ska lägga ihop alla dressyrbitar till en ända lång film sen :) 
Idag gick Pepsi helt okej, han var fin men inte riktigt avslappnad, kommer säkert synas på filmen.. 
Men kanske inte så konstigt, 4 andra hästar varav en var jätte spänd och hoppade lite som den ville och så två stora hästar och en liten ponny som bara skrittades.. 

Nu ska jag sova, imorgon väntas ingen rolig dag men jaja!

Inställd lektion

Kuul, vi kom till skolan och en av våra lärare kommer in i klassrummet och säger att vi har inställd lektion. Det var bara att packa ihop alla saker och nu sitter vi i korridoren och väntar på ingenting. Våran lektion börjar klockan 9.30 typ men jag ska på möte vid 9.00 men ändå!!
Ska tvinga grabbarna framför mig att vi ska gå och äta frukost när de öppnar om typ 5min så man får något i magen i alla fall. Ussh detta förstörde verkligen min dag!!!!

Muffins

Bakade muffins idag men jag misslyckades totalt. De är stenhårda!! Vad gör jag för fel?? Nu står de i alla fall i kylskåpet ifall någon frivillig själ vill försöka hacka sig in i dem och äta de, för de behöver nog tas an med både klubba o annat! 
Jag har varit riktigt redig idag, tror jag ska fortsätta mina dagar såhär! Jag har varit i stallet och fått en fin ridtur på hästen! Sen åkte jag hem och så åt jag och pappa kyckling som vi köpte på ica för ett tag sedan, mycket gott!! :) 
Sen satt jag vid dator innan jag gick upp och städade mitt rum, känns skönt och få de mesta bortstädat och som vanligt säger jag till mig själv att jag nu ska hålla det såhär, vilket jag aldrig lyckas hålla! Men denna gången ska jag hålla det! Vi får väl se nästa vecka ^^
Sen gick jag ut med Bella en sväng, klickertränade henne lite, fick henne i början i allafall att koncentrera sig på klickern istället för att gå och strosa runt. 
Sen fick jag då för mig att baka muffins, vilket gick ja det gick bra innan dem kom ut ur ugnen och sen plockade jag också ur diskmaskinen samt plockade i den så det blev rent och fint i köket! 
Sen har jag gjort en uppgift i skolan också, tråkigt som fasen! Nu försöker jag ta mig igenom en till bok, om leveranser och skit, as tråkigt verkligen! 

Vad händer i veckan då?? 
Jaadu, bra fråga! 
Imorgon är det skola till tre och sen hem och äta något litet och sen iväg till stallet och rida. Ska även ta hand om Sacke eftersom Nina är hemma! :) Sacke är sööt!
Sen måste jag igenom denna boken samt läsa lite körkortsteori.. 
På tisdag är det teorikurs igen, fast först skolan en heldag, vi ska träna på onyx först på morgonen, uhh jobbigt! 
På onsdag ska jag och Emelie troligen fota våra hästar i snön! :) 
På torsdag är det dag i skolan för alla nior och då ska vi jobba med UF och skit, jätte tråkigt antagligen! 
På fredag är det skola till ett, stallet och sen ska jag nog baka! Får se om jag lyckas bättre nästa gång!! :) 

Sen på lördag är det julpynt i stallet, sen får vi se vad som händer ^^ 
På söndag är det juljippo och då ska jag troligen vara med på agilityrejs! Jaja, vi får se hur det går! :) 

Nu ska jag stänga av datorn, fyrkantiga ögon är snart ett faktum! Godnatt

Pettson December

Nu kommer äntligen hans utveckling! Prata inte om min sits eller felridning, jag jobbar på detta! Se istället det posetiva i hela han! Han är så fin nu!! 




Här kommer också en film för ungefär exakt ett års sedan! 
Det kommer!


Film från början av året

Film från Gislaved och UBRK i början av året, ingen bra runda i Gislaved och helt okej i UBRK. 




Sådär ja!

Tyvärr är det bara hälften musik, får försöka fixa det någon dag!

Lite jobbig snö

Pepsi fick gå i snön idag i paddocken, riktigt bra träning! Hoppas inte dem plogar där bara för då blir det ingen träning ! 
Jag skrittade, travade och galopperade lite och i galoppen var det rooooligt! Så han får endast ta det lite lugnt idag :) Skön dag idag i allafall :) 



WOW känsla!

Återigen så har jag fått en WOW känsla, det var helt amazing! Pettson gick så himla bra idag, gick han bra i torsdags så gick han ännu bättre igen, idag fick jag han till mer ridning i båda varven och dessutom så tyckte jag helt plötsligt det var roligare att rida i höger varv än i vänster varv vilket knappt aldrig har hänt. Jag försökte dessutom filma men just nu sitter jag vid fel dator så jag ska fixa klart den sen eller imorgon :) 
Men i galoppen tog han för sig lite för mycket, så fick ihop han ganska bra men inte helt nöjd förutom slutgaloppen då han fick bara länga ut i lite rundare galopp och lite lägre form, då gick han mycket bättre. 
Imorgon hoppas jag någon kan fota mig ute i snön med Pepsi så vi kan få ihop julkorten! :) 
Annars ska han nog få ta det lite lugnt imorgon med lite jogging endast, han fick gå rätt hårt idag ju.

JAY OCH MINNAH

Jay och Minnah till globen om en vecka i FINAL. Helt sjukt bra, kan banne mig inte bli bättre! Nu ska jag sova, säljutbildning imorgon klockan 9!


Nu slutar jag!

Nu slutar jag skolan för dagen! Skön fredag såklart!! :) Nu ska jag bara vänta på bussen till tolv, succck! Kanske går och käkar lite mat så länge eller något ^^ Hörs när jag kommer hem igen!

Är verkligen superdålig på att svara på ..

Är verkligen superdålig på att svara på kommentarer, ska försöka göra detta under dagen eller imorgon. Förhoppningsvis blir det gjort i helgen i alla fall :) Roligt med era kommentarer i alla fall :) Kramiz

Påväg till skolan

Nu är jag påväg till skolan, hemma igen vid kvart över tolv, då ska här pluggas!

Dagar i ända...

Nu ska jag lägga mig och kolla på paradise hotell, imorgon funderar jag på efter skolan som är väldigt skön, dvs halv tio till kvart över elva. Det är nu man önskar man bodde i Ulricehamn! Men jaja. 
Imorgon efter skolan i alla fall funderar jag på att rida ut med skrutten eller fortsätta slipa på dressyren från idag och kanske någon kan filma mig? Fast han lär nog vara rätt trött efter dagens pass.. 
På lördag hoppas jag kunna fota mig och supersöta så det blir en ny design till bloggen och julkort till våra nära och kära :) 

Nu godnatt!


Toppen häst!!

Nästa dressyrpass ska banne mig någon filma mig! Jag är så lycklig att jag valde hästarna före allt annat för här kan magiska saker hända!! =) 
På dressyren idag så jobbade vi först upp värmen och gjorde lite roliga övningar på framridningen. Sen började vi jobba hästarna ordentligt och gjorde avbrott från trav till skritt vid varannan bokstav. Sedan gjorde vi bara förhållningar vid bokstav. Pettson som vanligt lyssnade inte på vänster tygeln och sköt ut bogen jätte mycket. Då sa Jenny att jag skulle ytterställa honom och när han accepterade det så och sen skulle jag rakställa honom. Det funkade jätte bra och sen i skritt försökte jag ställa honom i rätt riktning, det gick åt skogen. Men jag fick honom verkligen mellan mina skänklar i både skritt, trav och galopp. I vänster varv så försökte jag med samma sak så han inte skulle bli förböjd, det gick halv bra. Han är mycket bra på att ställa i detta varv, men får jobba lite mer med det och förhoppningsvis snart har jag också en ridbar häst! 



Henrikträning

Då vart man med på henrikträning igen efter ett litet uppehåll. Vi började med lite uppvärmning först på mindre fyrkantsspår och  sedan på volt med arbete i trav och galopp. Sedan red vi den gröna linjen: Litet hinder mot nästa litet hinder och sen volt åt höger sedan hoppa samma litet hinder som före volten fast på volt och sedan mot sista mindre hindret. Gick bra de gångerna vi hoppade :) 
Vi hoppade sedan den blåa linjen varannan gång mot den gröna. Då gjorde vi volten åt vänster istället, första gången kunde jag inte få pepsi emellan de två hinderna där men andra gången var jag mer förbered. Sen hoppade vi de gråa och röda linjen från vart håll, då vart diagonala hinderna bommar först och mitten hndret var studs. Sen höjdes bommarna upp och studsen blev en bred oxer. Hoppade totalt kanske 90cm där, och han bara flög över, vilken häst jag har! 
Sedan hoppade vi den gula linjen som var en kombination med 2 galoppsprång i mellan. Jag har haft jätte svårt att länga Peweps galopp utan att han sprungit iväg istället och tagit för sig för mycket, dvs att han hoppar av för tidigt och hoppar stort över små hinder, vilket gör att det blir svårare att styra för mig. Men sista gången i kombinationen fick vi lite trångt till och med så det är roligt att han tar för sig så mycket och inte alls tvekar. Han verkar tycka det är roligt i allafall :) 
Super ponny som vanligt! :) 

Nu ska jag sova, imorgon ska jag rida dressyr på token på specialidrotten, kanske kanske kan mamma filma om inte kameran fryser ihjäl!! 


 


I HELGEN...

I helgen hoppas jag på att kunna ta lite nya bilder på mig och Pewep, hoppas det är fint väder! Så ska jag fixa ny design, lite mer stilren och enkel :) 

Nu snart iväg på träning, har fortfarande kramper i magen men nu orkar jag inte bry mig, häst, skolan är viktigt och de ska jag fixa nu!! ;)

RSS 2.0